2777
2789
عنوان

وایب بد (انرژی منفی)نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 60 پست
من یبار ب یکیشون راهکار دادم😂😂 چون مشخص بود دنبال جلب توجهه

منم دو شب پیش به یکیشون گفتم مشخصه این کاره نیستی چون اونی که میخواد خودکشی کنه جار نمیزنه اگه هم واقعا افسرده ایی با دارو و روانپزشک حلش کن . همه ریختن سرم که مسئول زبونت هستی اینجا عمومیه وقتی عنوان رو میبینی نیا تو تاپیک . واقعا عقده توجه دارن 

آدم خشمگین به جای خودش با دنیا میجنگه
شما دیده و شناخته فحش میدی ؟!شماهم هیچ فرقی خب باهمونی که داری ازش حرف میزنی نداریجو سایت در کل مدته ...

عزیزم تو باهاشون طرف نشدی بعضی وقتا یهو ناخواسته از هم ناراحت میشن دعوا میکنن 

ولی بعضی وقتا یهو ریپ میزنن چنان حرفی میزنن انگار از دیوونه خونه اومدن هر چقدم بی محلی کنی ول نمیکنن واقعا نمیفهمم مشکلشون چیه اصلا کی هستن

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه تاپیک درمورد وایب منفی بود حالا همه ریختن منفی منفی حرف زدن اصل موضوع ول کردن چسپیدن ب کلمه وایب ... اسی قفل کن 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بابا اخه فامیل شوهر چیه براشون ناراحتم بشی😂 والا اصلا وقت نمیذارم بهشون فکرم کنم چ برسه حالمو خراب ...

😂😂😂

از خونواده شوهر خودت فرار میکنی میای درگیر فک و فامیل نی نی سایتی ها میشی 

آدم خشمگین به جای خودش با دنیا میجنگه
نه از این بدتر دیدم همین دیشب زده بود اگه رم بهم دست درازی کنه خوشحال میشم البته یه جور دیگه گفت

بابا نمیفهمم میان جزی ترین و شخصی ترین مسائلشونم میگن و معتقدن چون شوهرشونه اشکالی نداره از رابطه جنسیشون تعریف کنن

ولی ی دختر بگه رلمو بوسیدم

میگن ارزشتو ندونسی اره امرو بوسه فردا چیزایی دیگه

بهش فوشو خراب و بدو بیراه میگن

این وایب چیه مد شده بین اینا که ادعای کوروشی بودنم دارن ؟!همین حس و حالت خودمون که سعدی و حافظ و فرد ...

بزرگوار چجوری وایب رو به کوروش ربط دادی؟

شما میخوای توهین کنی توهینت روبکن دیگه ربط دادن دو تا مسئله کاملا متفاوت بهم میخواس چکار

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ککورش خدا بیامرز 2000 سال دارفانی رو ودا گفته داریوش که به وحشتناک ترین شکل ممکن از تایتان های یونان ...

خیلی عیبه از کلمات انگلیسی استفاده کردن

و خیلی عیب تره که رخ کوروش میگیرن و عملشون چنگیز مغوله هم در گویش هم در نوشتار هم در طرز زندگی .. به هیچی رحم نمیکنن

ته تهش این جماعت روغنفکر به جای سلام بگن درود !!

من که بی نهایت ناراحتم ازاین حجم از بی هویتی که به طرز احمقانه ای به اسم کلاس و مدرنیته مدشده

کاش قبل از مرگم دوباره ببینمت

😂😂😂از خونواده شوهر خودت فرار میکنی میای درگیر فک و فامیل نی نی سایتی ها میشی

کلا با فامیل باید فقط بخاطر سیاست سلام علیک و گلم عزیزم باشی و رفت و امدت رو‌به صفر باشه

خیلی عیبه از کلمات انگلیسی استفاده کردنو خیلی عیب تره که رخ کوروش میگیرن و عملشون چنگیز مغوله هم در ...

حق تا ابد 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

..نسیم زلف تو گر بگذرد به تربت حافظ ز خاک کالبدش صدهزار لاله برآید
😂😂😂از خونواده شوهر خودت فرار میکنی میای درگیر فک و فامیل نی نی سایتی ها میشی

ای خدا😂😂😂😂 

یکی گف بچه دار نمیشم همه مسخرم میکنن و تو جمع فلان حرفو میزنن

کلی حرص خوردیم و راهکار بهش دادیم کاشف ب عمل اومد دوتا بچه داره وقتی اعتراض کردیم طلبکارانه گف منظورم قبل بچه هام بوده😂😂😂😂

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

خیلی عیبه از کلمات انگلیسی استفاده کردنو خیلی عیب تره که رخ کوروش میگیرن و عملشون چنگیز مغوله هم در ...

اخه خواهر گلم انگلیسی دیگه منم خیلی مجبور میشم استفاده کنم تو گوشی کامپیوتر و اینا 

قرن ۲۱عه

تبادل فرهنگ عادیه

دلیل نمیشه چون الان ایرانین 

فرزند کورش باشین

شاید جدتون مغول باشه😂

نصف کلمات جملاتت عربین

عربب عیب نیس

انگلیسی عامیانه عیبه؟ 

با ادمی مثل شما بحث اشتباهه 

خوبه تاپیک راجب همین بود