2777
2789
وآسه رده سنی ۱۶ تا ۲۰ چی؟😂

تمام انیمه های میزاکی 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الاغ شاه

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

کوکو،روح،درون و بیرون،هتل ترانسیلوانیا

این ۴ تا مورد علاقه هامه حاضرم بارها ببینمشوننن

نیمچه طبیب✨️؛هواخواه توام جانا و می‌دانم که میدانی که هم نادیده میبینی و هم ننوشته میخوانی❤️💍

دیروز دیدم اسمش رو نمیدونم یه سری اردک ها بودن ک میخواستن برن جامائیکا یکی از دوبلورش علیمردانی ب ...

اصن ایرانی ها عجیب قشنگ دوبله میکنن

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

دقیقا 👍👍👍

به کاراکتر جون میدن من هم با زبان اصلی دیدم بعضی انیمه عم با دوبله ولی ایرانی ها واقعا یک چیز دیگن

چرا من همه رو دیدم با این سنم😐

من برا شوهرم میزارم تا اونم ببینه 😐😂 میگم مگه میشه اینا رو ندیده باشی 

اونروز براش بچه رئیس گذاشتم بعد راپونزل 😂

هری پاترم ندیده بود خیلی خوشش اومد

به کاراکتر جون میدن من هم با زبان اصلی دیدم بعضی انیمه عم با دوبله ولی ایرانی ها واقعا یک چیز دیگن

عاشق صدای علیمردانی هستم ....اره درست میگی تک و توک بعضی جاهاش دوبله نداشت بی روح بود 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

عاشق صدای علیمردانی هستم ....اره درست میگی تک و توک بعضی جاهاش دوبله نداشت بی روح بود

دقیقا