zargol_m مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 178 عنوان یه دختر تنها میتونه کرمانشاه زندگی کنه آیا 110 بازدید | 6 پست یه ترک میتونه کرمانشاه زندگی کنه؟ و آیا شهر امنی هستش یا مثل تو فیلما کلا خطرناکه؟(ببخشید چون اطلاع زیادی ندارم باید اینطوری بپرسم) 1403/06/16 | 01:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zargol_m مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 178 چرا نتونه؟اینطوری میگید خیال دارین ناراحت نشیم نه دیگه ناراحت نشین😅❤آخه اصلا اطلاعاتی ندارم راجبش تا حالا نیومدم
زهرا۲۵۵۵ عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 5173 عزیزم برای اطلاع بیشترت میگم ۴رمین دانشگاه برتر کشور واسه کرمانشاه هست و کلی دانشجو از شهرهای دیگه داریمهرجایی اگه دنبال دردسر نباشی کسی هم کاری بهت ندارهمهم نیست چه شهری باشه
zargol_m مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 178 عزیزم برای اطلاع بیشترت میگم ۴رمین دانشگاه برتر کشور واسه کرمانشاه هست و کلی دانشجو از شهرهای دیگه د ... منم احتمالا به عنوان دانشجو باشم ...یه سوال مردم شما کلا کردی صحبت میکنن؟
زهرا۲۵۵۵ عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 5173 منم احتمالا به عنوان دانشجو باشم ...یه سوال مردم شما کلا کردی صحبت میکنن؟ نه زبان هامون مختلف با گویش های مختلفمثلا من شهرهای ترک رفتم کل بازار فقط ترکی حرف میزنن من نتونستم خرید کنم چون هیچی نفهمیدمولی شهر ما فارسی حرف میزنن فقط یکم لحجه داره ان شالله بیای خودت میبینی☺️
zargol_m مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 178 نه زبان هامون مختلف با گویش های مختلفمثلا من شهرهای ترک رفتم کل بازار فقط ترکی حرف میزنن من نتونستم ... خیلی ممنون ❤...