2777
2789
عنوان

چه تاپیکهایی بوده که دوست داشتین آخرشو بفهمین ولی نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 3604 بازدید | 144 پست
اره ازشم پرسیدم گفت اشتباه گرفتی من نبودم ولی من مطمعنم خودشه پروفشم همونه تاپیکشو گردن نمیگیره

آره دقیقا 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

یه کاربری بود نمیدونم فحوری فحودی فحورا چی بود اسمش نمیدونمرفته بود قهر بچه های کوچیکش مونده بودن خو ...

دوتابچه داشت یه دختر پسر؟که دخترش باهاش بود؟

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونیکه ۹ماه پسر۱سالش روندیده بودفقط دخترش باهاش بود بعدمعلمی قبول شدنفهمیدم اشتی کردن یانه؟

آره اینم دوست دارم بدونم 

یکی ام اونی بود که شوهرش ده سال با یکی بود اینم رفته بود در خونه زنه به شوهر زنه گفته بود 

یه کاربری بود به اسم سیما بعد از ده سال عشق قدیمیشو تو اداره دیده بود عشقش بهش پیام داده بود قرار بود بیاد خواستگاری، شات هاشم گذاشته بود کاربریشو پیدا نمیکنم، کسی میدونه اخرش چیشد؟ 

آره اینم دوست دارم بدونم یکی ام اونی بود که شوهرش ده سال با یکی بود اینم رفته بود در خونه زنه به شوه ...

اره اینویادمه گفت باشوهرزنه حرف زده اخرش نفهمیدم چیشد

دوتابچه داشت یه دختر پسر؟که دخترش باهاش بود؟

نمیدونم راستش یادم نیست

فقط یادمه بهم گفت اگه این بار بیاد دنبالم دیگه قهر نمیرم هرچی که شد هر چقدر زندگیم سخت شد میمونم پیش بچه هام راهشم دور بود نمیتونست خودش برگرده خونش یه شهر دیگه بود

یه کاربری بود به اسم سیما بعد از ده سال عشق قدیمیشو تو اداره دیده بود عشقش بهش پیام داده بود قرار بو ...

اره منم یادمه

زیاد بودن

یه کاربر به اسم گلبهار بود یادمه شوهرش بهش خیانت کرد 

یکیم بود اسمش فکر کنم خانوم مشاور بود،یه دختر جنوبی بود فکر کنم اهوازی یا شایدم بوشهر

بعد میره مشهد یه پسر تهرونی رو میبینه

تا ۲سال خیلی عاشق هم بودن همه چیز خوب گذشت،تا اینکه قرار شد پسره بیاد خاستگاری ولی پول نداشت

خلاصه هی کار میکرد،دوست داشتم ببینم اخرش بهم رسیدن...

یکی دیگه هم بود کولر نداشتن دلم میخواست ببینم اخر تونست کولر بخره از ماهشهر بود

یکیم بود دوست پسرش سواستفاده گر بود،طلاهاشو گوشیشو فروخت بهش داد

بعد پسره کتمان کرد پولارو پس نمیداد،اینم میخاستم ببینن تونست پولشو پس بگیره

دلتنگ آواز قو🦢