2777
2789
عنوان

چه تاپیکهایی بوده که دوست داشتین آخرشو بفهمین ولی نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 3604 بازدید | 144 پست

چ تلپاتی ای منم میخواستم همچین تاپیکی بزنم ... خودم اون زنه ک با شوهر نمیساخت ازدواج دومش بود رفته بود اتوبوس سوار شه بره شهرشون ولی پول نداشت دوست دارم بدونم چیکار کرد 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاربری بود اسمش مهتابش بود تاپیک زده بود به رابطه مادرش و نامزدش شک‌ کرده بود آخرشو نفهمیدم چی شد

آره فهمیدم کدومو میگی هنوزم هست اما چیزی نگفت آخرش یعنی کوتاه اومده بود 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

یه دختره بود بعد این که رفته بود قهر خونه باباش، فهمیده بودن حامله ست

بهش تهمت ناروا زده بودن

میخواستم ببینم چی شد آخرش

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

یه کاربری بود نمیدونم فحوری فحودی فحورا چی بود اسمش نمیدونم

رفته بود قهر بچه های کوچیکش مونده بودن خونه پیش پدرشون و مادرشوهرش

خودش دوست داشت برگرده ولی کسی نمیرفت دنبالش دلش پر میزد برای بچه هاش

دوست دارم ببینم بالاخره برگشت خونش یا نه

یه کاربری بود خون بس بود... نمیدونم زندگیش چطوره

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔