2777
2789
عنوان

چه تاپیکهایی بوده که دوست داشتین آخرشو بفهمین ولی نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 3604 بازدید | 144 پست
یه کار بری بود به اسم میوووووم از خونه باباش فرار کرده بود بادختر۲ سالش اومد بود تهران .شوهرش فوت ...

ممنون از لطفت عزیزم انشاالله خدا صد برابر محبتتون رو ب خودتون بر گردونه

خیلی خوش حال شدم 🌹❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کاربری بود نمیدونم فحوری فحودی فحورا چی بود اسمش نمیدونمرفته بود قهر بچه های کوچیکش مونده بودن خو ...

شوهرش اومد دنبالش برگشت منتها فعلا همش دعوا دارن . مثلاً شوهرش قول داده بود شهریه دانشگاشو بده نمیداد. خانومم گفت ولت میکنم باز میرم.گفتم اون چندین ماه بدون تو بوده الانم ول کنی بری براش مهم نیس 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
دوتابچه داشت یه دختر پسر؟که دخترش باهاش بود؟

برگشت گلم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
شوهرش اومد دنبالش برگشت منتها فعلا همش دعوا دارن . مثلاً شوهرش قول داده بود شهریه دانشگاشو بده نمیدا ...

ای خدا🙁

کاش این دفعه دیگه تصمیم به رفتن نگیره اون ندتی که دور از بچه هاش بود خیلی حالش بد بود🥲