2777
2789
عنوان

بچم مریض شده

74 بازدید | 9 پست

بچم مریض شده .فک کنم سرماخورده .تب داره . با شوهرمم دعوای بدی کردم .همش امروز از صبح داره با مامانش حرف میزنه .میدونه من استرس بچه رو دارم ..هی حرف حرف ....وقتی تب میکنه من میمیرم و زنده میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سالشه .از غروب اینجوری شده . سخت مریضه کلا .خیلی در این زمینه ضعیفم و بد فکر میکنم

نگران نباش بهش شربت پلارژین بده خیلی واسه سرما خوردگی خوبه روزی ۵ سی سی

استامینوفن هم تب کرد بده ... ‌ 

تبشو اندازه بگیر دست و صورتشو و پاهاشو با آب ولرم بشور 

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

اگر آلرژی و مشکل خاصی نداره هر ۴ ساعت بهش نصف وزنش شربت تایلوفن بده دقیقا هر ۴ ساعت بده ک تبش شروع نشه

اگرم خیییلی تبش بالا هست و هیچ جوره پایین نمیاد ۴ ساعت ۲ ساعت بعد استامینوفن بهش یک سوم وزنش شربت بروفن بده .‌بروفن حتما باید معده پر باشه و هر ۸ ساعت مجازی 

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
دو سالشه .از غروب اینجوری شده . سخت مریضه کلا .خیلی در این زمینه ضعیفم و بد فکر میکنم

اگه نوزاد بود، حق داشتی بترسی

الان بزرگه ماشالله

خوب میشه

براش حمد میخونم گلی

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️