پسرم ۱۱ سالشه از اول کلا بچه سخت و اذیت کنی بود،الان که نوجوون شده اذیتاش بیشتر شده ، تو روم وایمیسه ،حرفای بد میزنه بهم ،داد میزنه ،امروز اومد گفت پول بده کارت بخرم ندادم ،شروع کردن با لگد به دیوار همسایه کوبیدن و فریاد زدن ،بنظرتون مشاوره میتونه کمکم کنه
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
امتحانش ضرر نداره برو پیش یه روانشناس کودک خوب شاید مفید باشه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اره بابا برو مشاور این رفتارا عادی نیست بچه باید به مادرش احترام بزاره گیریم تو اصلا پول نداشتی میخواد خونه رو خراب کنه؟ ولی کتکش نزن یا باهاش تند نرو اینجوری رفتار بدتری نشون میده فقط برو پیش یه مشاوره
دختر منم همینه ۱۶ سالشه ولی تنها چیزی که یه کم بهترش کرده محبت زیاده اولش شاید معلوم نباشه ولی نتیجه میده خسته نشو به محبت کردن ادامه بده و زیاد امر و نهی نکن بهش هر چقدر ممکنه بااش راه بیا درست میشه