2777
2789

پسرم ۱۱ سالشه از اول کلا بچه سخت و اذیت کنی بود،الان که نوجوون شده اذیتاش بیشتر شده ، تو روم وایمیسه ،حرفای بد میزنه بهم ،داد میزنه ،امروز اومد گفت پول بده کارت بخرم ندادم ،شروع کردن با لگد به دیوار همسایه کوبیدن و فریاد زدن ،بنظرتون مشاوره میتونه کمکم کنه 

خسته شدم واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحانش ضرر نداره برو پیش یه روانشناس کودک خوب شاید مفید باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

فقط روانشناس کودک نوجووان

همینع طبیعیه

ولی باید روانشناس درست حسابی بری مهارش کنی

به خودشم نگو میخوام ببرمت

اول خودت برو

بعد مشورت بگیر ک چجوری میتونی بکشونیش اونجا

شرایط خونتون چجوریه؟پدرش؟ارنباط شما‌با‌پدرش؟ ارتباط خودش با‌پدرش؟. فضولی‌نیستا‌منم پسر دارم میخوام ببینم چ بکنم ک کمتر‌دچار چالش‌بشم تو اون سن. 

اخه ارتباط پدرو مادر خیلی‌تاثیرداره تو این رفتاراسون

parasoo1989@

اره بابا برو مشاور این رفتارا عادی نیست بچه باید به مادرش احترام بزاره گیریم تو اصلا پول نداشتی میخواد خونه رو خراب کنه؟ ولی کتکش نزن یا باهاش تند نرو اینجوری رفتار بدتری نشون میده فقط برو پیش یه مشاوره

فقط روانشناس کودک نوجووانهمینع طبیعیهولی باید روانشناس درست حسابی بری مهارش کنیبه خودشم نگو میخوام ب ...

روانشناس خوب میشناسین ؟ لامصب هزینه هاشونم بالاس

شرایط خونتون چجوریه؟پدرش؟ارنباط شما‌با‌پدرش؟ ارتباط خودش با‌پدرش؟. فضولی‌نیستا‌منم پسر دارم میخوام ب ...

ببین ما خوبیم با هم ،نمیگم بدون چالشیم نه 

ولی این فهمیده که وقتی داد میکشه من نگران اینم صداشو همسایه ها نشنون ،از قصد داد میزنه 

اره بابا برو مشاور این رفتارا عادی نیست بچه باید به مادرش احترام بزاره گیریم تو اصلا پول نداشتی میخو ...

بابا این کارتای کیمدی کوفتی همه پسربچه هارو بدبخت کرده ،نمیخواستم بره بخره 

بابا این کارتای کیمدی کوفتی همه پسربچه هارو بدبخت کرده ،نمیخواستم بره بخره

چین اینا. ک گفتی؟؟!!

یبار‌داد زد برو بیرون از‌خونه بگو باید برم نون بگیرم کار‌دارم. یا بگو اینجوری‌نمیتونیم حرف‌بزنیم اروم شدی بیا و محلو ترک کن

parasoo1989@

دختر منم همینه  ۱۶ سالشه ولی تنها چیزی که یه کم بهترش کرده محبت زیاده  اولش شاید معلوم نباشه ولی نتیجه میده   خسته نشو به محبت کردن ادامه بده و زیاد امر و نهی نکن بهش هر چقدر  ممکنه بااش راه بیا درست میشه