2777
2789

یه بلاگره تولد ۲۹ سالگیش بود بعد گفت ۲۸ سالگیم خدا خیلی برام قشنگ ساخت به عشقم رسیدم ازدواج کردم. درآمدم بالا رفت ماشین مورد علاقم خریدم (فکر کنم ماشینش تیگو هست) 

منم سالهاست یه دو تا چیزه از خدا میخوام و نمیده🫠

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین بودم تولدم شد نامزدمو دیدم پولدار بود برام خرجای انچنان کرد سفرای لاکچری ماشین خفن خریدم ولی بعد ؟ بعد فهمیدم تومور دارم

زندگی همینه عزیزکم خوب و بد میاد میره عاشق خودت و زندگیت باش و مقایسه رو بذار کنار

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

شُکر

الهی که خدا برای همه خوشی بسازه.

و همچنین برای شما.

همیشه از خوشی بقیه خوشحال بشید خدا م به دل مهربونتون نگاه میکنه ان شاالله اگه به صلاحتون باشه برای شمام خیر و خوشی میسازه دوست عزیز.

خدا💖 

خدا برای کسی کاری نمیکنه 

شرایط و موقعیت هر کسی متفاوته

و بلاگر ها رو هم زیاد باور نکن فیک درشون زیاده

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

منم همین بودم تولدم شد نامزدمو دیدم پولدار بود برام خرجای انچنان کرد سفرای لاکچری ماشین خفن خریدم ول ...

ان شالله لباس عافیت تن کنید و خوشبخت بشید

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚