2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دارم اولویت بندی میکنم گفتم ببینم کدوم ارجحیت داره رشته ی قبلی که زدم حقوق و مدیریت مالی زدم

حقوق بهتر نیست؟ من حسابداری خوندم.. اینطوری نیست که واست کار باشه کلی باید مجانی کار کنی و دوره ببینی تازه آیا بدون سابقه استخدامت کنن یا نه.. امور بانکی هم اگه نتونی جایی استخدام دولتی بشی تهش منشی میشی... 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
حقوق بهتر نیست؟ من حسابداری خوندم.. اینطوری نیست که واست کار باشه کلی باید مجانی کار کنی و دوره ببین ...

حقوق زدم خودم کرجم تهران و قزوین و قم زدم شک دارم میارم یا نه آخه ۳هزار شدم.. 

نمیدونم رتبم ۳هزار قم ۳تا دانشگاه داره پردیس تهران فارابی و خوده دانشگاه قم و دانشگاه حضرت معصومه خد ...

ایشالا که بیاری اما بنظر من رشته بیخود ارزش دانشگاه رفتن نداره اگه واقعا هدفت اینه که کار کنی هر رشته ای نرو

ایشالا که بیاری اما بنظر من رشته بیخود ارزش دانشگاه رفتن نداره اگه واقعا هدفت اینه که کار کنی هر رشت ...

دیگه انسانی بعد حقوق چی داره آخه؟یاد این میوفتم که دوستم رتبه عین من بود ولی با سهمیه ۲۵درصد زیر ۳۰۰شد دوست دارم سرمو بکوبم به زمین

دیگه انسانی بعد حقوق چی داره آخه؟یاد این میوفتم که دوستم رتبه عین من بود ولی با سهمیه ۲۵درصد زیر ۳۰۰ ...

ببین حتی زبان از بانکداری و مدیریت و حتی از حسابداری بهتره... اما سعی کن حقوق بیاری.. سال دیگه نمیشه

بآ انسانی زبان نمیشه رفت که ..

چرا میشه منم انسانی بودم زبان زده بودم قبول شدم اما نرفتم رفتم حسابداری