2777
2789
عنوان

شرط پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13204 بازدید | 173 پست

شرط پدرتون خیلی غیرمنطقیه و شما قبل از بچه دارشدن باید خیلیی چیزارو بسنجی وقتی امادگی نداری اصلااا این ریسک نکن با پدرت خودت صحبت کن بدون واسطه و مشکل مالیت و همه چیزو توضیح بده و بگو شرایط بچه دارن شدن فعلا نداری شاید پذیرفت و مغازه داد که خب وقتی دارن مهاجرت میکنن و صددرصد پشتوانه عاطفی قطع میشه حداقل باید یه پشتوانه مالی بزارن دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شوهرتون درمورد بچه قبلا با پدرتون صحبت کرده وگفته شما راضی به بچه دارشدن نیستی الان پدرتون این شرطو گذاشتن وگرنه که اگه خانوادت برن خارج دیگه چطوری میخوان از وجود نوه لذت ببرن، اینجا نیستن که بخوان با نوه بازی کنن یسری کارها که پدر بزرگ مادر بزرگا برا نوه هاشون میکنن، نمیدونم ولی باز خودت فکر کن ببین چی بصلاحته هرچی که به دلت هست همون کارو بکن

متشکرم 💙 راضیم به اینکه اون ها حالشون خوب باشه و من از حال خوبشون لذت ببرم...

ایلدا جان اینا همه نقشه های پدرت و آقا امیره!! میخوان تو رو مجبور کنن باردار شی تا خیالشون راحت بشه که دیگه کاری از دستت بر نمیاد و مجبوری با هر شرایطی کنار بیای ...خیلی محکم بگو نه!! فعلا قصد بچه دار شدن ندارم ...تو این ۲۰ سال چه گلی به سر خودت زدن که حالا بخوان همون گلو به سر بچت بزنن!! 

اصلا از من میشنوی بشین زیر پای امیر بگو پاشیم بریم خارج . هر روز مخشو بخور بگو چی شد تحقیق کردی؟ بریم با وکیل مهاجرت مشکرت کنیم ؟...بگو از طریق شغل تو میشه مهاجرت کاری کنیم...بگو دور از خانوادم سخته بیا مام هرچی داریم بفروشیم و بریم 😁😅 ( اینا که میشینن هر روز یه نقشه میکشن و یه مکری سر ایلدا در میارن این دفعه ایلدا باید سرشون مکاری کنه ) 

ایلدا جان بنظر خودت وقتی اینجا همچین تاپیکی رو میزنی کمی دلت ب بچه دار شدن راضی نشده؟ 

ولی واقعا با شرایط الانت سخت نیست؟ 

مغازه به ازای بچه؟ 

اصلا مغازه ای هم بعد بچه در کار نباشه. 

حواستو جمع کن

با اینکه همیشه تاپیکهاتو میخونم نمیخواستم هیچ نظری بذارم ولی میخوام اینو بگم متاسفانه تاثیر محیط و ژنتیک خیلی قویه هر چقدر تحت تراپی باشیم حتی از اون رفتار متنفر باشیم 

بدون آمادگی و خواستن از ته ته دلت سمت بچه دار شدن نرو که فردا مثل مادرت (با اینکه نمیخوای شبیهش بشه رفتارت ولی ناخودآگاه میشه اینو من و برادرام که دقیقا همون رفتارهایی که از والدین دوست نداشتیم رو بعضی وقتا انجام دادیم و تلنگرش رو خوردیم میگم) حس ناکافی بودن به بچه بدی یا بخاطر دلخواه پدرت یا مغازه اینکار رو بکنی و تو کوچیکترین ناملایمات به ذهنت بیاد این بچه رو نمیخواستما به این دلیل مجبور شدم 

دور خوندن برای کنکور رو خط بکش انقدر سختش کردن برای سال بعد حتی دانش آموز نمونه دولتی داره کم میاره 

فکر کن هم تستی هم تشریحی شده هم برای نمره سوابق تحصیلی باید دهم ، یازدهم و دوازدهم رو حتی دوروس عمومی دو کامل بخونی 

الان برو تطبیق بده دیپلمات رو و تا وقت هست تو دانشگاه های بدون کنکور رشته مورد علاقه ات رو بخون روی خودت سرمایه گزاری کن و ان شاالله خدا کمکت کمه با دسترنج خودت به خونه و زندگی و مغازه دلخواهت برسی نه با کمکی که منت و دردسرش تمومی نداشته باشه 

روزهای تنهاییتو بیادت بیار نه پدرت نه امیر پشتت نبودن 

نذار هیچ چیزی روی حتی یه طفل معصوم رو زنجیر کنن به دست و پات 

از پدرت هم تشکر کن بگو مرسی به فکر نوه ای که نیست هستی ولی به فکر دخترت که میدونی ممکنه بعد رفتنت پشتش چقدر خالی بشه نیستی خدای منم بزرگه سفرتون به سلامت

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

سلام ایلدا جان...

یا خودت یا خالت بگو با پدرت صحبت کنه...

خیلی صریح و شفاف بگو بهش شرایطتت و وضع زندگیتو ب پدرت...

بگو شما ک میخواین مهاجرت کنید کی میخاد کمکم کنه تو بچه داری کی میخاد حمایتم کنه اونم با خانواده ای ک امیر داره ک میدونید ۵ سال هر کاری کردن من جدا بشم ...

بگو این سهم و مغازه حق منه چرا برای حقم شرط میذارید!؟

منی ک هنوز امادگی پیدا نکردم زندگیمو جمع کنم چرا باید یه بچه بیارم که وقتی بزرگ شد مثل پدر و مادر خودم اونو طردش کنم و برای رسیدن ب حقش براش شرط بزارم!!

ب پدرت بگو همونطور ک شما حق پدری داری بر گردنم حق پدری کردن خودتون در برابر من هم رعایت کنید ...

شما منو میخواین اینجا تنها بزارید اصلا هم براتون مهم نیست من چی میشم حالا برای گرفتن حقمم میخواین یه چالش جدید بزارید جلوی روم!

شما دشمن منید. یا پدرومادرم چرا همیشه زندگی رو برام سخت میکنید ...

از امیر باید بکشم از خانوادش باید بکشم از خانواده خودمم باید بکشم من تو این دنیا هیچکسو ندارم ... حلالتون  نمیکنم ک این کارا رو دارید با من میکنید....

ایلدا نمیدونی هر وقت ک میام میبینم تاپیکت باز یه مشکل جدید از طرف خانوادت یا امیر و خانوادش برات پیش اومده مویرگ های سرم درد میگیذه اصلا چرا تو اصلا در برابرشون سکوت میکنی... چرا انقد ضعیفی.... اینو بدون تو توی این دنیا از همه مهمتری برای خودت...

اسی جان ببخشید  پدرتون هم  مثل مادرتون اصلا ب فکر شما نیس 

سنت کم  این همه مشکل با شوهرت داشتی 

چرا بچه دار بشی ب چ قیمتی آخه 

فکر کنم اونم مثل شوهرت میخواد بچه دار بشی تا فکر طلاق ب سرت نزنه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام ایلدا جان...یا خودت یا خالت بگو با پدرت صحبت کنه...خیلی صریح و شفاف بگو بهش شرایطتت و وضع زندگی ...

عزیزم ضعیف نیست .فقط ۲۰ سالشه! و ۵ سال هم هست داره از هر دو طرف ( خانواده خودش و امیر و خانوادش) روحی و روانی آزار میبینه! هر کی جای ایلدا بود شاید اان به مرز خودکشی رسیده بود .ایلدا توی این ۸-۹ ماه اخیر خیلی قوی بوده و همش در حال مقابله با مشکلاتی بوده که دیگران براش درست کردن ...تنها و یه تنه جنگیده !من مطمئنم که بازم از پسشون بر میاد 😁😁🥰

عزیزم ضعیف نیست .فقط ۲۰ سالشه! و ۵ سال هم هست داره از هر دو طرف ( خانواده خودش و امیر و خانوادش) روح ...

درسته... ولی با وجود افراد دور و برش،، باید شخصیتشو محکمتر کنه وگرنه شکننده میشه..

متاسفانه ایلدا خیلی زود وارد سختی های زندگی شده ولی کاریه ک شده باید از حقش دفاع کنه نمیشه چون ۲۰ سالشع نخاد مشکلاتشو حل کنه و در برابرشون بایسته 

حتما باید قوی تر بشه

این تاپیکو دیدم اولش شوکه شدمبعدش متاسف شدمخیلی خیلی برای شرایطی که هستی متاسف شدماین‌نقشه بابات و ش ...

نمیدونم چیکار کنم 

همیشه فکر میکردم باید مراقب غیر همخون خودم باشم 

ولی الان پدرم رو مقابل خودم میبینم و نمیدونم باید چیکار کنم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اسی جان ببخشید پدرتون هم مثل مادرتون اصلا ب فکر شما نیس سنت کم این همه مشکل با شوهرت داشتی چرا بچ ...

اره میدونم برنامه شون همینه

میترسم دم رفتن شون من بشم وبال گردنشون... 

خنده داره که اونا هم بامن بازی میکنن؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

ایلدا

نکنه ته دلت به بچه فکر کنی

اون طفل معصوم وسیله و ابزار نیسا

احساس داره

تو دربرابرش مسوولی

مگه میشه ادم بچه دار بشه تا مغازه بگیره،مادر شدن خیییلیییی از خودگذشتگی میخواد تازه اونم توی یه شرایط نرمال

بچه بیاد بااااید بمونی پای بچه ت

کار کجا بود؟

اگه مغازه اجاره رفت و پولش لابلای نقشه های همسرت گم شد چی؟

اینا همش ترفنده که تورو از سرخودشون باز کنن و برن

دختررررر

اولین و مهمترین وظیفه تو ،الان، کار کردن و مستقل شدنه

سلام ایلدا جان...یا خودت یا خالت بگو با پدرت صحبت کنه...خیلی صریح و شفاف بگو بهش شرایطتت و وضع زندگی ...

سلام عزیزم 

فکر میکنی مشکل بچه شون رو نمیدونن؟فکر میکنی من 5سال عقد تو خونشون زندگی کردم و نفهمیدن خون به دلمه؟ 

همه چیز رو خوب میدونن بهتر از خودم 

منتها دارن بی تفاوت برخورد میکنن که نزدیک رفتن شون من وبال گردنشون نشم. 

خودم این چیزا رو خوب میدونم... 

میخوان با بچه من رو بند این خراب شده بکنن... 

خاله ام میگه پدرت گفت باید همه چیز رو بفروشیم تا پول کم نیاریم مملکت غریب گفتم خب مغازه رو بذار سهم ایلدا چی میشه 

تو داری بقیه بچهاتون میبری تو کشور خوب حالا این دختر اینجا اسیره همینطور ولش نکن