2777
2789
عنوان

الان به نظرتون چیکار کنم

64 بازدید | 5 پست

دوستان من پارسال سقط داشتم به خاطر داروهام شرایطش نداشتم

الان دوباره حامله شدم با وجود اینکه هم جلوگیری داشتیم و هم قرص مصرف کردم 

و الان تازه دیرم متوجه شدم الان هفته ۷ هستم 

خدا به کسی که بچه نمی خواد بچه میده به کسی که می خواد نمیده 

شوهرم بچه دوست داره و می خواد 

من الان باید ۹ ماه دارو هام مصرف نکنم 

نه آمادگیش دارم 

و اینکه از زندگیم مطمعا نیستم شاید در آینده به خوام جدا بشم از همسرم فعلا که باهم اوکی هستیم ولی تا مرز طلاق رفته بودیم می ترسم دوباره به خوام طلاق بگیرم 

شما بودید چیکار می کردید؟

مادرم و پدرم کلا با همسرم قطع ارتباط هستند سر این دعوای ما 

من با خانواده همسرم قطع ارتباطم یعنی شرایط خودمون هم معلوم نیست 

ولی گوش شیطون کر داریم باهم زندگی می کنیم ولی اگه دوباره بحث ها به وجود بیاد من آینده رابطمون واقعا مطمعا نیستم

به مادرم گفتم بهم گفت خودت بهتر می دونی ولی بچه بیاری دیگه جدایی آسون نیست 

اگه می خوای تا آخر عمرت پیشش باشی ایرادی نداره 

ولی اگه نه بنداز

ولی مشکل اینه من نمی دونم خودم چند چندم

به نظرم اگه خودت از زندگیت و حست نسبت به شرایطت اوکی نیست اصلا ی بچه‌ی بیگناه رو وارد زندگیت نکن حتا اون کسایی ک از زندگی هاشون مطمئن بودن الان بچه هاشون خوشبخت نیشتن

به امید روزهای بهتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفت هفتش شاید قلبش تشکیل شده باشه باید غیر قانونی سقط کنم

اشکالی نداره... ولی لطفا کاری نکن ک بعدااون بچه ارزو کنه ای کاش هیچوقت بدنیا نمیومد ففط اگر قراره نگهش داری مطمئن شو که میتونی اینده‌شو تامین کنی و نزاری ب خاطر رابطه‌ شما و همسرتون اشک از چشمش بیاد 

به امید روزهای بهتر