2777
2789
عنوان

چطوری به نامزدم بگم که ناراحت نشه

374 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر باشه

من خوابم سبکه خب؟بعد مثلا نصف شب خوابیدیم یهو منو میکشه تو بغلش منم بیدار میشم تا دوباره بخوابم صدبار عالم و آدمو فحش میدم واقعا اذیت میشم خوابم میپره نمیدونم چطوری بهش بگم که ناراحت نشه فک کنه دوس ندارم بغلم کنه چون واقعا دوسش دارم عاشقشم  لطفا نگید این چه دغدغه ایه و این حرفا چون واقعا رو اعصابم داره تاثیر میذاره 

ممنون ازتون💚

وقتی میخوای بخوابی برو بغلش

دیگ نصف شب بغلش نمیکشه تورو ک بیدارشی

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من بعد یکسال و نیم عقد و ۵ ماه عروسی شوهرم درست نشده😐😂

نصف شب یهو تو خابم یکی داره منو میکشه تو بغلش و بوسم میکنه خابمم سبکه و میپره

چکارش کنم عادت کرده دیگ

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
قبل خواب بوس و بغل و فلان هست ولی بازم هر تایمی از شب که بیدار شه میاد بغلم میکنه

شوهر منم دقیقا همینطوره 

منم طول میکشه تا خوابم ببره 

ولی تاحالا بهش نگفتم راستش

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

منم چن بار خونه نامزدم موندم اصلا خوابم نمیبره که بیدارم‌ شم

بعد بغل میکنه میگم وای گرمه نمیکنه ناراحت میشم که چرا نمیکنه بعد خودش میخوابه ها😏 

یا او بدنش گرمه یا من بدنم سرده یکیمون نرمال نیستیم نمیتونم تحمل کنم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

ببین من بعد یکسال و نیم عقد و ۵ ماه عروسی شوهرم درست نشده😐😂نصف شب یهو تو خابم یکی داره منو میکشه ت ...

چیکار کنم الان؟😂🤦‍♀️کلا انسان چسبنده ایه همش تو دل و روده ی منه اگه هم فاصله بگیرم میگه دوس نداری بغلت کنم دوس نداری بوست کنم😂🤦‍♀️🤦‍♀️