2777
2789

جمعه ها اصلا پست چی تحویل میدن؟ اگه یه وقت نیاورد زنگ بزنم اداره پست با کد رهگیریم میتونم پیگیری کنم برم حضوری از پست بگیرم؟

و اینکه بعد چندروز بسته رو برگشت میزنن میره به سمت مبدا؟

نه فقط روز کاری 

یه بار میاره نبودی پیام روز و ساعت میده که فردا فلان ساعت میام دوباره نباشی میره اداره پست ولی دیگه کی بره مبدا نمیدونم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من یه بار جمعه اورد .ولی معمولا دو سه روز طول میکشه اگه پنج شنبه داده خیلی زود برسه شنبه یکشنبه میرسه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
نه فقط روز کاری یه بار میاره نبودی پیام روز و ساعت میده که فردا فلان ساعت میام دوباره نباشی میره ادا ...

اخه این پست چی اصلا زنگ نزده بهم

منتهه تو سایت رهگیری زده تحویل پست چی داده شده

برای من یه بار جمعه اورد .ولی معمولا دو سه روز طول میکشه اگه پنج شنبه داده خیلی زود برسه شنبه یکشنبه ...

گلم تو سهیت نوشته تحویل پست چی شده

نگفتم که تحویل پست دادم

اگه زنگ بزنم اداره پست جوابمو با کد رهگیریرمیدن که بدونم حضوری برم تحویلم میدن یا نه؟اخه راهش دوره ...

اگ کد رهگیری داری تو گوگل رهگیری مرسولات پستی رو بزن اونجا کدتو سرچ کن.میاره بسته ت الان کجاس

جمعه ها پست تعطیله

به اداره پست کار ندارم

بسته تحویل پست چی داده شده ( همون فردی که بسته میاره، تو سایت رهگیری نوشته)

حالا میخوام بدونم روزای جمعه بسته میارن پستچی ها؟ یا تعطیلن؟

اگ کد رهگیری داری تو گوگل رهگیری مرسولات پستی رو بزن اونجا کدتو سرچ کن.میاره بسته ت الان کجاس

خو دارم میگم گلم

بسته تحویل پست چی داده شده ۹ صبح امروز

ولی پست چی نکرده حتی یه زنگ به من بزنه