2777
2789

فرض کنین شما دختری هستین چهار با کنکور دادین و تو خونه افسردگی گرفتین ، جو خونه هم تقریبا متشنجه ، هر بار هم درست و حسابی درس نخوندین رتبه الان تون هم شده 12900 منطقه سه با تراز هشت هزار

خانواده تون میخوان مجبورتون کنن دام پزشکی ازاد همه جا رو بزنین احتمال زیاد هم تیپ 3 مثل شوشتر و بافت و اینا میارین 

ولی شما دلتون میخواد باز کنکور بدین 

میرفتین همین دام پزشکی یا تو خونه میموندین یا دروغ میگفتین و کد رشته ها رو عوض میکردین تا مثلا کاردرمانی یا گفتار درمانی پردیس بیارین و کنارش واسه کنکور بخونین؟

مامانم میگه چهار سال تو خونه نخوندی ، تو خوابگاه بدون غذا و امکانات چه طور میخوای نصف روز بخونی 😔😔😔😔😔 

اگه بمونم خونه هم استرس وحشتناکی بهم تحمیل میشه ولی دلم میخواد دندون بیارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکوری ۴۰۰ هستی؟

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

اونایی که میگن برو پیراپزشکی جای دامپزشکی خیلی خیلی فان هستن  

دیگه از پزشکی که بالاتر نیستش اونا؟؟ برین نگاه کنید وضعیتشون چطوریه

لطفا اطلاعات غلط ندین و با آینده مردم بازی نکنید

🤍✨

اجی شما که تجربی بودین به نظرت ارزش داره کسی بدون علاقه ۶ سال دندون رو بخونه، چون مطمئنم میارمش،؟؟؟ علاقه خودم معلمی ادبیات هستش، به نظرت برم پی علاقم یا همین دندون ، واقعا نه حوصله درس ۶ سالش رو ندارم نه علاقشو، همش‌میگن پول توشه فقط، توصیه تو چیه؟؟

اجی شما که تجربی بودین به نظرت ارزش داره کسی بدون علاقه ۶ سال دندون رو بخونه، چون مطمئنم میارمش،؟؟؟ ...

نتایج فرهنگیان که اومد و تموم شد  

شما رتبه و منطقه رو بگین ؟؟

چون بابام آزمایش دامپزشکی داشت وسایلشو داره میگن کارت امادس و میشی دکتر و اینا

پس همین رشته را برو

فکر نکن دامپزشکی هم اسونه، اتفاقا رشته ای سخته ولی چون خدا را شکر توی جامعه ما فقط بعضی رشته ها به خاطر مافیا بالا نگه داشته شدن این رشته ها به نظر نمیاند.

دامپزشکها هم باید حیوانات را بخونند هم بیماری های مشترک انسان و دام، و باید با پزشکها بعضی مواقع کار کنند که نمیذارند! 

ولی رشته ی خوبیه و اگه همه‌چیز براتون مهیاس که چه بهتر.

به حرف پدر و مادرتون گوش کنید، شما مو میبینید اونا پیچش مو