2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی یا پرستاری

1764 بازدید | 30 پست

لطفاااااا دلیلتونم بگید لطفا لطفا 

پرستیژ دلیل قانع کننده ایی چون نونو اب نمیشه برا ادم حالا باز از لحاظ پرستیژم حساب کنید ولی تنها دلیلتونم نباشه لطفا لطفا و اینکه خودم میدونم بینایی و فیزیو بهتره بین اینا کدوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستارا اکثرن می‌نالند که زحمتارو ما میکشیم پولشو دکتر میگیره دکترام می‌نالند انقدر درس خوندیم پیر شدیم حقوقمون کمه

ولی اکثر فیزیو تراپیستا راضین به نظرم برو فیزیو

اگر خانم هستی پزشکی تعهدی خوب نیست چون معلوم نیست با کی می خوای ازدواج کنی و شوهرت باهات میاد مناطق محروم یا نه و حقوقش هم زیاد نیست احتمالا مهاجرت هم نتونی .

همون پرستاری بهتره

این نیز بگذرد .....
اره داخل ایران ولی داخل کجای ایرانم مهمه شهر یا روستاش 😭

بببین هرجا باشی ولی رشتت پزشکی باشه ارزش داره

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
اگر خانم هستی پزشکی تعهدی خوب نیست چون معلوم نیست با کی می خوای ازدواج کنی و شوهرت باهات میاد مناطق ...

ب هرچی پزشکیم میگم میگه اگه پزشکی ۱۰ تا مزایا داره همون ۱۰ تا ۹ تاش برا تعهدی قفله