2777
2789
عنوان

لطفا بهم بگید چیکار کنم

344 بازدید | 15 پست

سلام.دوستان لطفا بهم کمک کنید چطوری استرس را از خودم دور کنم.تو تموم لحظه هام به تاریخ پریودم فکر میکنم همش میگم خدایا یعنی امکان داره این ماه بی بی چک مثبت بشه دیروز یکی از فامیلا که 6سال بعد ما ازدواج کردن را دیدم داشت سیسمونی میخریدخیلی حسودیم شد دارم دیوانه میشم وقتی یک مادر بابچه اش میبینم حسودیم میشه از بس دعا کردم نتیجه نگرفتم سست شدم به دعاهای خودم اعتقادی ندارم دیگه خیلی از راههای درمانی را رفتم حتی این ماه هیستروسکوپی کردم دکتر بررسی کرد نمونه بافت رحم دادم بازهم همه چی سالم بود خیلی خسته ام الان همش استرس دارم میگم اگه این ماههم نشه یعنی امام حسین وبرارش حضرت ابولفضل ردم کردن نمیتونم به غیر ازاین مسئله به چیز دیگه ای فکر کنم دکتر میگه بیخیال باش استرس نداشته باش ولی من نمیتونم اگه کسی راهی به ذهنش میرسه بگه به نظرتون برم پیش روانشناس ؟البته فکر کنم شهرمون روانشناس نداره باید برم پیش مشاور 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به این فکر کن که هرچی خدا بخواد همون میشه ، یعنی ivf هم منفی شد ؟ دکترت نگفت دلیلش چیه ؟

اره عزیزم منفی شد .دکترا میگن ناباروری ناشناخته یعنی تمام ازمایشاتمون نرمال بود 

یکی از دوستام درعرض 3سال 70میلیون خرج کرد تا بچه دار بشه.به هر دری زد ولی نشد.اخرشم پارسال بطور طبیعی باردار شد درصورتیکه خودش و شوهرش هردو مشکل داشتن و دکترا گفته بودن نمیتونن بچه دار بشن.لطفا لطفا چیزیو به اجبار از خدا نخواین!همش بهش بگین هروقت خودش صلاح دونست هرچیزیو که درنظر داره بهتون بده.

عاشق خودمم...بوس بوس
اره عزیزم منفی شد .دکترا میگن ناباروری ناشناخته یعنی تمام ازمایشاتمون نرمال بود 

خب گلم فقط پیش یه دکتر رفتی ؟ دکترتو عوض میکردی ؟ کدوم شهر هستی ؟ میرفتی شهرهایی که واسه درمان نازایی پیشرفته تر هستن

به نظرمن توفقط استرس داری خودتوبه یک کاری مشغول کن که وقت فکرکردنم نداشته باشی خاله منم مثل توبوداخراسترس بودوسالم ولی باردارنمیشدچندوقتی درگیریه مسئلهاای شدوبعدباردار

خدایادوست دارم

اول از همه از ته دلم برات دعا میکنم،دامن همه چشم انتظارا سبز بشه،خداکنه این ماه پریودت نیاد و بی بی چک مثبت داشته باشی،خدا بهت بچه سالم و صالح بده،خدایا هیچکس حسرت داشتن بچه ب دلش نمونه

عزیزم،اصلا بهش فکرنکن و استرس نداشته باش،سعی کن وقتتو یه جوری پر کنی ک نتونی بهش فکر کنی،اصلا منتظر اومدن یا نیومدن پریودت نباش،این استرس بدترت میکنه،بیشتربهت زجر میده

به نظرمن توفقط استرس داری خودتوبه یک کاری مشغول کن که وقت فکرکردنم نداشته باشی خاله منم مثل توبوداخر ...

من خودم هم به این نتیجه رسیدم اخه ذهنم نمیدونم چطوری تغییر بدم انگار بایک ماژیک قرمز پررنگ توذهنم حک کردن تو بچه دار نمیشی خیلی داغونم 

عزیرم منم ۵ماه قبل سقط کردم کلی ارزو داشتم ذوق داشتم.منم ناراحتم ولی خوابم یادم میاد خداروشکر میکنم.خواب دیده بودم تو یهدجنگل گای تخم مرغ هست یه تخم کوچیک پیدا کردم شبیه تخم بلدرچین ک یه کمی حالت غیر عادی داشت.با خودم میگم شاید اگه دنیا میومد معلولی چیزی میشد.همکارمون بچش نمیشد بعد ده سال با کلی مکافات و رحم اجاره ای و چه میدونم ای وی اف و....دختر دار شد.چن ماه پبش همکارم فوت کرد شوخرش رفت یکی دیگه گرفت بچه بیچاره الان ۲_۳ سالشه بی مادر و بی پدر.وقتی میگیم سبحان الله ینی خدا پاک و منزه تر از این حرفاس نه حسوده نه بخیله ....لابد یه چیزی میدونه یه حکمتی هست.تلاشتو بکن ب خدا بسپار از ته دلت راضی باش ب رضای خدا.ببخشید طولانی شد

من خودم هم به این نتیجه رسیدم اخه ذهنم نمیدونم چطوری تغییر بدم انگار بایک ماژیک قرمز پررنگ توذهنم حک ...

خب افرین ببخشیدگلم نمیشی ولش کن زندگیتوبکن به فرض که هیچ وقت نشدی تااخربایدغصه بخوری وخودتوداغون کنی متولد۶۹؟

خدایادوست دارم