2777
2789

خوب می پوشه از توی همه همکارات واکنشتون چیه ؟ضمن اینکه همکارم همسایه مون باشه وازهمه نظر شما از اون سر باشید وهمسرتون هم خیلی مذهبی باشه واقعا داغ نمی کنید؟

من ناراحت میشم

میگم توجه به همه کردی اینو انتخاب کردی؟

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

مذهبی رو نمیدونم

ولی همسرم بگن دقیق تر میپرسم تا سلیقه شون رو بدونم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری 

اگه مذهبیه یه مدت بی‌حجاب بگرد بگو میخوام خوش تیپ باشم چشمت دنبال بقیه نباشه 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

بحث این بود که مانتو اداری هام از پشت زیاد حالب نیست و بدن برآمدگیش مشخص میشه گرچه محل کار من چادر می پوشم و همه همکارامانتویی هستند خیلی عصبی شدم همچین گفت و از نظر پوشش اون همکارم واقعا بد می پوشه فقط خیلی قر و ناز داره

یه ذره قیافه بگیر براش ولی فقط یه ذره. در حد چند دیقه برا اینکه حساب کار دستش بیاد چون قصد بدی نداشته. بد بیانش کرده

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

باید دید منظورش از خوشتیپی چیه ،اگر خانم همسایه یک خانم باوقار هست با لباس پوشیده ومرتب ،میفهمم که همسرم چه سلیقه ای داره ،ولی اگر خانم همسایه لباس باز میپوشه وهمسرم اون رو خوشتیپ میدونه میفهمم مذهبی نما هست .

مذهبی رو نمیدونمولی همسرم بگن دقیق تر میپرسم تا سلیقه شون رو بدونم

سلیقه ش رو که می دونم اصلا این مدلی نبود ولی این صحبتش اصلا عصابم بهم ریخت من دوست دارم خیلی بخودم برسم ولی نمیزاره اما امروز از پوشش مخالف من تعریف کرد گرچه این پوششو خودش به من قبولنده

سایز بزرگتر بگیر یا پارچه بگیر برات اداری بدوزن

عزیزم بحث اینه همه همکارام متاهلند حز این همکارم که مجردن،و نسبت به بقیه خیلی ناز و کرشمه داره همه همکارام پوششن خوبه