2777
2789
عنوان

برابری زن و مرد

457 بازدید | 17 پست

آقاى ويليام گلدينگ برنده جايزه نوبل ادبيات:

"من معتقدم، زنها بايد ديوانه باشند كه
فكر ميكنند با مردها مساوى هستند!!!
 هميشه  بالاتر بوده اند.... خيلی بالاتر....
هر چيزى را به يک زن بدهى
 آن را به بهترين مبدل ميسازد.
اگر به او نطفه بدهى، او به تو يك فرزند ميدهد.
اگر به او يك محل اقامت بدهى،
 آنجا را به یک خانه تبديل ميكند!
اگر به او  ماده اى  غذایی بدهى،
او به تو یک وعده غذایی ميدهد....
اگر به او لبخند بدهى، او قلبش را به تو ميدهد.
زنها هديه هايي را كه دريافت ميكنند،
چندين برابر و بهترينش ميكنند."  

خانما قدر خودتونو بدونید

آقایون شما هم قدر خانمایی ک تو زندگیتون هستند مثل همسر و مادر رو بدونید!!!

البته ملاک جنسیت نیست، انسانیته!

با هرجنس اگر انسان تر باشیم، برار هم هستیم!

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا نتونستم قفل کنم

بی احترامی و بی ادبی نکنید لطفا عزیزان

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
بله بفرمایید

مرسی ک اجازه دادین 

خوتستم بگم آفرین به این متنی ک گذاشتین

درسته ک این متنو آقای ویلیام گفتن

ولی حتما شماهم اونو قبول داشتین ک فورواردش کردین

ماهم قبول داریم ک دخترها فرشته ان

و همه اینهایی ک گفته شد درمورد اونها صدق میکنه

ولی خواستم یادآوری کنم ک همه این خصوصیات خوب وعالی درکنار یک پسر یا همسر خوب کامل شده و به بهترین شکل خودشو نشون میده

همونطور ک شماهم آخر متنتون فرمودین بهتره ک آقایون هم قدرهمسرو مادرشونو بدونن 

ولی شماهم توی این سایت زیاددیدین ک خیلی از خانمها یک کمپین نفرت نسبت ب مادرشوهر(ک البته ازجنس خودشونم هس) ب راه انداختن و به واسطه این بهانه آقایونومیکوبن

حالامن منظورم اینه ک چجوری یه دختر که درآینده ن چندان دورخودش هم یک مادرشوهرلقب میگیره میتونه اینقدتنفرنسبت ب همجنسش داشته باشه(هرچندمن منکربداخلاق بودن بعضی از مادرها نمیشم)

ولی خب تعجبم ازاینجاس ک دختره میگه شوهره من فوق العاده س

من اونو میخوام اما بدون پدرمادرش🙄

خب اگه شوهره شما یه شوهره ایده آله ینی اینکه محصول تربیت یه خونواده درست بوده دیگه

پس چجوری اونو بدون خونواده ش میخواد

بله بفرمایید

توروخدا ببخشید ک خیلی توضیح دادما

شایدم نصف متنم مربوط ب موضوع تاپیک شما نبود

ولی این مسئله همیشه واسم سوال بودش ک بیان کردم

واحساس کردم ک شایدشما بتونین یه جواب منطقی واسش پیدا کنین

مرسی ک اجازه دادین خوتستم بگم آفرین به این متنی ک گذاشتیندرسته ک این متنو آقای ویلیام گفتنولی حتما ش ...

کاملا درسته

معنی و هدف متنی ک گذاشتم ب هیچ عنوان خوب بودن آقایون رو کتمان نمیکنه

من تاپیکی زدم و داخلش گفتم بعضی خانما با تمام همجنساشون مشکل دارن

خواهر شوهر جاری مادر شوهر

و بعد میگن مردا بد هستن درحالی ک این رفتارها در آقایون کمتر دیده میشه خیلی کمتر

و همونطور که مرد بدوجود داره زن بد هم هست

و به حدی گارد گرفتن ک تاپیک از بین رفت

پس نتیجه گرفتم زن و مرد بودن مهم نیست

انسان بودن مهمه

کسی ک تحمل انتقاد نداره یقینا نمیتونه انسان بزرگی باشه

توروخدا ببخشید ک خیلی توضیح دادماشایدم نصف متنم مربوط ب موضوع تاپیک شما نبودولی این مسئله همیشه واسم ...

خوشحال شدم اتفاقا

تاپیکا برای تبادل نظرات هست

و اتفاقا اینجوری بهتر با روحیات جنس مکمل آشنا میشیم

بعضی خانما خودشونم نمیدونن علت اینهمه حسادت و نفرتشون از همه ی آدما از کجا نشأت میگیره

از همه ی همجنساشون متنفرن

حتی ب بعضی منشیا دقت کنید

بدون هیچ شناخت قبلی و مشکلی گارد دارن نسبت به خانما

و بعضی خانما هم بخاطر وجود و آسیب از مردای بد و خائن و پشتیبانی مادر شوهرشون از مردا و خانوادشون متنفرن

ک اشتباهه

اگه یه نفر ب من بدی کرد فقط اون آدم بدی کرده، من نباید از کل اون قشر یا جنس بدم بیاد

درضمن یچیزم درآخر بگم

اینجا خانمایی ک نظرای خیلی منفی میدن و توهینای بد میکنن معمولا سطح فرهنگی و سواد و اجتماعی خیلییییی پایینی دارن

من خودمم شده ب مردی ک تاپیک جنسی گذاشته توهینکردم و گفتم سوالتو از مادرت بپرس

ولی بی دلیل یهو ب کل آقایون گارد نگرفتم هیچ وقت

من کامل کامل با متن شما موافقم و بودم

اما متاسفانه با این تاپیکهایی که زنها از بدی شوهراشون میزارن و از ظلم هایی که داره بهشون میشه من گاهی فکر میکنم اینجا مردان با یه کنیز سیاه بدبخت و هیچی ندار طرف هستند، که به خاطر بی کسی و بی پولی تن به هر خفتی میده، بابا میای نی نی سایت چیزهایی می خونی که تنت میلرزه، و از ناراحتی نمیدونی چی بگی

من کامل کامل با متن شما موافقم و بودماما متاسفانه با این تاپیکهایی که زنها از بدی شوهراشون میزارن و ...

فقط یقین دارم نصف بیشترش دروغه

بعضیا بیمارن و فقط میخوان جو بد بدن

من خودم صدبار دیدم تاپیکای خیانت و کتک کاری ک طرف بعد مشخص شده اصلا مجرده

خیلی زیاد دیدم

ب همین دلیل اصلا دیگه تاپیکاشونو باور نمیکنمو حتی معمولا وارد نمیشم دیگه

شما اینو بدون ب تغداد نردای بد زن بدم هست گلم، اون مرد خائن با هم جنس خانم بهش خیانت کرده!!!

بعدم الان دنیا روز ب روز داره انسانیت و برابری رو جامیندازه برای همه

اینجا هنوز آدمایی هستن ب دروغ تاپیک میزنن مادر شوهرم بزور پسرمو گرفته داده خواهر شوهرم چون اون پسر نداره😂😂😂 بابا الان قانون چوب تو آستینشون میکنه!!!

کتک بزنه برو پزشکی قانونی ببین چه بلایی سر مرد میارن

خیانت کنه هم باز راه هایی هست ک مرد رو تنبیه کنی

ولی طرف تاپیک زده شوهرم یکساله با یه دختر داره بهم خیانت میکنه دختر عکس و فیلمای خصوصی فرستاده برای خانمه از رابطشون

همه میگن خب چجوری موندی و جدا نمیشی میگه آخه دوسش دارم😑😑😑

انقد ریلکس بود انگار شوهرش فقط مثلا یه لیوان آب خورده، انگار ن انگار کلی خیانت کرده

کاملا درستهمعنی و هدف متنی ک گذاشتم ب هیچ عنوان خوب بودن آقایون رو کتمان نمیکنهمن تاپیکی زدم و داخلش ...

اگه نگم شما تنها کاربری هستین ک این دیدگاه مثبتودارین ولی یقیناجزء اون چندکاربرانگشت شمار فوق العاده ای هستین ک عدالتو بین دوطرف برقرارمیکنین

همونطورک فرمودین هم مردبدداریم وهم زن بد

ینی اونایی ک نگاه فمنیستی دارن و یکجانبه گراهستن فرقی نمیکنه توی این سایت بخوان یکطرفه حمایت کنن

قطعاتوی زندگیشونم باهمین نگاه پیش میرن ک یابه بمبست میخورن وجدا میشن یا یک زندگیه بی روح وبدون عشقو تجربه میکنن

مثه اونایی ک اگه توی یک شهر ازیه نفربدی دیدن تمام کل آدمای اون شهروبدمیدونن وبالعکس اگه خوبی ببینن همه رو جزء فرشته ها قلمدادمیکنن

من کامل کامل با متن شما موافقم و بودماما متاسفانه با این تاپیکهایی که زنها از بدی شوهراشون میزارن و ...

باوربفرمایید همونجور ک استارتر گفتن خیلیاشون دروغه

اصن طرف زن نیست یاشایدم مردی اصن درکارنیس ک شوهرش باشه

خیلیابابرنامه ریزی تاپیک میزنن تادید دخترهاوپسرهای جوونو نسبت ب ازدواج وتشکیل خانواده منفی کنن

ینی من بعضی وقتا اصن کلافه میشم وقتی میبینم یه سری ازکاربرا اینقدراحت یه تاپیکو قبول میکنن ک درموردش نظربدن

مثلا دختره تا تاپیک میزنه ک شوهرم همین دیروزخیانت کرد وتا من اومدم حرف بزنم کتکم زد

ینی بقیه بدون اینکه ازصحت وادعای این طرف مطمئن باشن ک اصن این کیه

مال کدوم شهره

مجرده یامتاهل

اصن دختره یاپسر

سریع میان تایپ میکنن ک خدالعنتش کنه

حیوونه شوهرت

اصن همه مردا همینن🙄

فقط یقین دارم نصف بیشترش دروغهبعضیا بیمارن و فقط میخوان جو بد بدنمن خودم صدبار دیدم تاپیکای خیانت و ...

احسنت

کاش همه دخترای سرزمینم ب اندازه یه اپسیلون ازداشته های شمارو توی کوله بارشون داشتن تاتوی این هوای مسموم شایعه پراکنی بر ضدمردهای سرزمینم دچاراشتباه و انحراف فکری نمیشدن

وگول انسانهای به ظاهرانسان بانقاب روشنفکری وتجددگرایی و نمیخوردن تااسیر ضربات روحی وروانی نشن