2777
2789
عنوان

پیراپزشکی تعهدی کجاها داره کرمان هم داره ایا🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 121 پست
من ک اصلا امکان نداره واقع بینانه ها و قطعی هاش رو بزنم هعی 😔

رشته هاش خوب نیستن؟من از یکیای تجربی خیلی سر در نمیارم 🥲

به امیدخدا همون خوشبینانه هاشو قبول میشی پرستاری ک خودتم دوس داشتی

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اجی گلم 🥲💔💔💔💔💔💔 رشته های سوابق ان😔😭

اهااا که اینطور🥺🥲 آزادم میزنی؟

میگم شهرای کوچیک استانتون روهم بزن به امیدخدا دولتی قبول بشی همون رشته ای که میخوای

منم هنوز انتخاب رشته نکردم رتبم پونصد و خورده ای شد فعلا موندم رشته هارو چطور بچینم میخوام با یه مشاور حرف بزنم سردرگمم🥲🤦‍♀️طراحی لباس یا گرافیک شهرای بزرگ قبول بشم دیگه هیچی نمیخام🥲💔

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
اهااا که اینطور🥺🥲 آزادم میزنی؟میگم شهرای کوچیک استانتون روهم بزن به امیدخدا دولتی قبول بشی همون رش ...

به به چ رتبه خوبی تبریک میگم بهت عزیزه دلم ن خب حتما مشورت کن یا ی مشاور. ببین چی میگ ولی وقتی سه رقمی شدی پس قبولی 

عاره آزاد میزنم پولش خلیه

....
دعترچه سراسری ؟؟؟ندیدم گل ببخشید حالم بد بود متوجه اش نشدم میگم پرتو درمانی با رادیولوژی چ فرقی داره

رهگذر اومدم بگم همه جا رو بزن حتما قبول ميشي مخصوصا ازاد 

هر جا قبول بشي بهتر از پشت كنكور هست مخصوصا براي تو 

😘🌺💋

بیا خودم ی کد مخفی بهت بگم با رتبه 500هزاررر پزشکی تهران درجا قبول شی

❌️کلاهبرداری ❌️

❌️❌️❌️❌️

@niniyar_1  

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

اهااا که اینطور🥺🥲 آزادم میزنی؟میگم شهرای کوچیک استانتون روهم بزن به امیدخدا دولتی قبول بشی همون رش ...

سلام ببخشید کنکور هنر دادی ؟ 

اگه آره میشه منابع بهم معرفی کنی من نمیدونم از کجا شروع کنم چه کتاب هایی بخرم ی کتاب فروشی رفتم اصلا بلد نبود راهنماییم کنه💔

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
به به چ رتبه خوبی تبریک میگم بهت عزیزه دلم ن خب حتما مشورت کن یا ی مشاور. ببین چی میگ ولی وقتی سه رق ...

ممنون عزیزدلم فدات💖 منم تو پیج یکی از مشاورای کنکور هنر ترازمو با یکی که پارسال بوده چک کردم به اون چهارصدو خورده ای داده بودن بعد من پونصد و خورده😑🥲💔 لعنت بهشون..

اره به همون اکادمی که باهاشون کلاس داشتم فردا مشورت میکنم🥲

اره منم دیدم هزینه هاش آزاد چقدر گرونه آدم میمونه چی بگه واقعا باز حالا بقیه گفتن وام میدنو  کمک میشه برای پرداخت شهریه وفلان ... شاید بهتر بشه اینحوری حتما اونم انتخاب رشته کن🌼💓غصه نخوری دیگه دختر همه نگرانتیم

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
سلام ببخشید کنکور هنر دادی ؟ اگه آره میشه منابع بهم معرفی کنی من نمیدونم از کجا شروع کنم چه کتاب های ...

سلام بله عزیزم کنکور هنر دادم..

میخوای تو پیام خصوصی ایدی تلگرامت رو بده برات کامل توضیح بدم🌼💖

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
ممنون عزیزدلم فدات💖 منم تو پیج یکی از مشاورای کنکور هنر ترازمو با یکی که پارسال بوده چک کردم به اون ...

ههی چی بگم رفیق آقا میگم تا کی وقت داره این انتخاب رشته؟؟؟؟ ۱۲ شب یکشنبه ؟

تمدید میشه ؟؟؟ من ب مشاورم گفتم ایرانشهر و زابل و خاش ابنا رو برام نزن چون بزنه اینجا ممکنه بیارم و خانوادم نمیزارن برم هم نمیتونم برم هم محروم میشم دیگ😭😔

بد کردم؟ اخه میدونم خانوادم اونجا نمیزارن

....
رهگذر اومدم بگم همه جا رو بزن حتما قبول ميشي مخصوصا ازاد هر جا قبول بشي بهتر از پشت كنكور هست مخصوصا ...

عزیزه دل 

من ب مشاورم گفتم ایرانشهر و زابل و خاش ابنا رو برام نزن چون بزنه اینجا ممکنه بیارم و خانوادم نمیزارن برم هم نمیتونم برم هم محروم میشم دیگ😭😔

بد کردم؟ اخه میدونم خانوادم اونجا نمیزارن و تهش محرومیت نمیدونم بد کردم؟؟؟؟؟

اخه زاهدان باز ی چیزی ولی اونجاها...

....
عزیزه دل من ب مشاورم گفتم ایرانشهر و زابل و خاش ابنا رو برام نزن چون بزنه اینجا ممکنه بیارم و خانواد ...

اره فقط زاهدان رو بزن بلخره مرکز استان هست خوبه 

تعهدی و‌ ازاد و شهریه پرداز دولتی و خودگردان ازاد هم بزن حداقل خودگردان ازاد کرمان و شهرای دیگه کرمانو بزن 

اره فقط زاهدان رو بزن بلخره مرکز استان هست خوبه تعهدی و‌ ازاد و شهریه پرداز دولتی و خودگردان ازاد ه ...

خودگردان امکان نداره بزنم عزیزم برا آزاد ناراحتم خودگردان گوه رو بزنم دیگ

....