2777
2789
عنوان

پیراپزشکی تعهدی کجاها داره کرمان هم داره ایا🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 121 پست
عاره🥲

خوبی قشنگمم‌ ناراحت نباشیااا‌ با این رتبه پیرا میاری دیگه🙂

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

خوبی قشنگمم‌ ناراحت نباشیااا‌ با این رتبه پیرا میاری دیگه🙂

🥲💔💔💔💔 چی بگم آبجی والا اکثرا میگن علوم پایه

پیرا تا چ رشته ای رو بگن پیرا مثلا یکی بهم پیرا گفتم چ رشته ای گفت بهداشت🥲🥲🥲🥲

....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲💔💔💔💔 چی بگم آبجی والا اکثرا میگن علوم پایهپیرا تا چ رشته ای رو بگن پیرا مثلا یکی بهم پیرا گفتم ...

علوم پایه هم خوبه نمونی پشتاا🥺

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

سلام عزیزدلم برو اینستا این پست رو ببین میگه برای 25هزار تجربی چیا بزن برای انتخاب رشته کمکت میکنه ب ...

سلااااااام دوست قشنگم🥺🥺🥺🥺🌹🌹🌹 

چشم الان وی . پی ان میزنم و میرم

....
رهگذر تاثیر یازدهم به احتمال زیاد برداشته میشهکنکور عمونی هم برای همیشه حذف شدهاول برو روانپزشک شرای ...

آبجی چرا میگی برم‌پشت ینی هیچ گوهی نمیشم؟؟ من پشت بروهی نیستم 

....
عزیزم زابل ظرفیتش خیلی زیاده حدود رتبت علوم آزمایشگاهی و اتاق عمل آورده بودن سال 1401

زابل و ایرانشهر و خاش اینجاها خیلی چیزای بدی میگن ازشون😔 میگن دخترا برن دیگ امنیت ندارن اکثرا ..خانوادمم عمرا بزارن هعی

....
من ۲۴ سالم شد این همه زجر کشیدم تهش برم این رشته ها؟

میدونم واقعا سخته این بار سنجش هم بد داد رتبه هارو ولی بمونی پشت بدتر میشی🥲

راستی دختر خاله من وضعش ازز ت بدتر بود بعد ۶ سال رتبه ۶۱۷ و اوورد تلاش کن میتونی🙂

سلام ابجی اینو من تو اینستا دیدم گفتم برات بفرستم تو یه تاپیک دیگتم گذاشتم ولی اون ترکید گفتم شاید ندیده باشی و بدردت بخوره

ایشالا موفق بشی و امسال قبول شی هرچی صلاحه دیگم غصه نخور🥲💖🫂

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
سلام رهگذر...تو که گفتی به جان مادرم برای همیشه از این سایت میرم تعلیقم کنید دیگه بر نمیگردم....چی ش ...

بس کنید 

بس کنید دیگه

گناه داره کی رو داره مگه 

اگه وایب منفی می گیرید نیاین تاپیکش

سلام رهگذر...تو که گفتی به جان مادرم برای همیشه از این سایت میرم تعلیقم کنید دیگه بر نمیگردم....چی ش ...

الان مثلا خوشحالی در نیومده از کنکور؟

خب ک چی؟

دوست داشته دوباره بیاد مشکلی داره؟

سلام ابجی اینو من تو اینستا دیدم گفتم برات بفرستم تو یه تاپیک دیگتم گذاشتم ولی اون ترکید گفتم شاید ن ...

من ک اصلا امکان نداره واقع بینانه ها و قطعی هاش رو بزنم هعی 😔

....
الان مثلا خوشحالی در نیومده از کنکور؟خب ک چی؟دوست داشته دوباره بیاد مشکلی داره؟

ایشون از ی جا از من ناراحته ده بارم معذرت خواهی کردم ازش 

اونم فقط پرسید رتبه ات چند شد همون لحظه رتبه ها اومد دیدم داغونم گفتم کنجکاوی؟؟؟؟ 

ب خاطر همین ی کلمه ک گفتم کنجکاوی هر چی دلش میخواد دیگ میگ 😊 با اینک چند بار گفتم من اون لحظه حالم خوب نبود ببخشید و فلان 

....