2777
2789
عنوان

دیره ولی باید تسلیم سرنوشت شد

124 بازدید | 6 پست

اینجا که ایستادم مانند اتاقی سرد است بی درو پنجره و تا چشم کار میکند کوهستان برفیست ... 

کسی مدتهاست تردد نمیکند ...

من ماندم و تمام آنچه دارم همین اتاق بی درو پیکر سرد است ‌...

تسلیم سرنوشت باید شد... راه درازی هست تا خورشید من دست خالی به مقصد نمیرسم ....تسلیم سرونوشت باید شد... چون تمام فریاد ها هم به گوش هیچکس نرسید...

در اتاق سردم تنها دارایی ام آینه ایست مه گرفته ...

اینجا هرگز آفتاب برنمی تابد ...فقط روز میشود و شب دوباره فرامیرسد...

.

.

.

دوستان زندگیم دقیقا همینه که توصیف کردم ... 

آیا شماهم قدرت توصیف سختی زندگیتونو دارید؟

بنظرتون من چکار کنم؟؟؟

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
فقط بگم که ده سال بیشتره دلم میخواد ازدواج کنم و نمیشه

عزیزم غمای بزرگتری هست ک این غم محسوب نمیشه فقط همینو بدون

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم غمای بزرگتری هست ک این غم محسوب نمیشه فقط همینو بدون

وقتی ۳۲ سالته تمام دوستات و همسنات ازدواج کردن خواهر کوچیکترت ازدواج کرده چندساله حس میکنی تو زندگی عقبی شبانه روز تنهایی بهت فشار میاره انقدر هنخ چیز و سرکوب کردی که کلی مشکلات روحی و جسمی پیدا کردی 

بحث ازدواج فقط نییت بحث تنهایی طولانیه 

پدر مادرت از غصه تو زندگی شون مختل شده 

جز شرمندگی هیچی نداری در مقابلشون 

دنیا اندازه قفسه برات 

وقتی ۳۲ سالته تمام دوستات و همسنات ازدواج کردن خواهر کوچیکترت ازدواج کرده چندساله حس میکنی تو زندگی ...

عزیزم من دوتا  اقوام دار هرکدوم ۴۰سالشونه دکترا دارن دخترا و ماشین زمین خونه کار ولی مجردن اما خوشبختن چون کنار پدرو مادرشونن ...من راصی بودم مجرد بودم اما بابام بود ... حالا نه زندگی متاهلی ارومم میکنا نه هیچی فقط چون زود طعم بی دریو چشیدم ...

عزیزم من دوتا اقوام دار هرکدوم ۴۰سالشونه دکترا دارن دخترا و ماشین زمین خونه کار ولی مجردن اما خوشبخ ...

من بابام هست ولی داره چی میبینه از زندگیم ؟شبانه روز بیقرارم و داغون بودنم و اشکام و بدترین حس برا دختر اینه که جلو پدرش شرمنده باشه

اون دو نفری هم که میگی از دلشون خبر نداری فقط ظاهرشون و میبینی مثل اونایی که ظاهر منو میبینن 

من بابام هست ولی داره چی میبینه از زندگیم ؟شبانه روز بیقرارم و داغون بودنم و اشکام و بدترین حس برا د ...

عزیزم منم سنم کم بود مجرد متاهل خیلی بابامو اذیت کردم ... من هیچ شغل درستی نداشتم که بابام شاد شه کلا الانم تنهام تا به دیگران آسیب نزنم ...