2777
2789

نمیدونم درجواب این مسخره شدنا باید چی بگم 

همش میگن باید بری گوه مردمو جمع کنی 

به نظرتون چطوری باید جوابشونو بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بی عقلن حتما بهت حسودی میکنند ،خیلی سوختن،🤣🤣

اره خیلییی حسودی میکنن 

نمیدونم چجوری جواب بدم تا اونام بسوزن

دائم مسخره میکنن 

واقعا دلسردم کردن 

آخه کارای بیمارستان همشون یه جور کثیف کاری داره من با تحقیق بااینکه همه شرایطشو میدونستم انتخابش کردم بابتش هم خیلیی سختی کشیدم 

وا 

یه بخشیش میکروبه، و یدونه از ۲۰ تا کار این بخش آزمایش مدفوع و ادراره.  

بخش خون شناسی،  هورمون، بیوشیمی، ژنتیک، سلولی مولکولی، پاتولوژی، سازمان انتقال خون، اینا همه بخش های مختلف کار یک علوم آزمایشگاهیه.  میکروب هم یه بخشیه ک کلی کار متنوع بجز ادرار و مدفوع داره. 

اره خیلییی حسودی میکنن نمیدونم چجوری جواب بدم تا اونام بسوزندائم مسخره میکنن واقعا دلسردم کردن آخه ک ...

خوب یه نکته هم داره که این رشته مقاطع بالاتر تحصیلی نداره

بله منم شنیدم فامیلمون. اونیکیو مسخره میکرد میگفت نونشو از تو فلان چیز مردم در میاره🙄خب اونا بیشعور ...

آخه الان من ماماهم بشم باید دست کنم تو ....بقیه 

شغلای بیمارستان همشون یه مدل بدی هایی دارن 

آخه من نمیدونم ربطش به بقیه چیه 

اره خیلییی حسودی میکنن نمیدونم چجوری جواب بدم تا اونام بسوزندائم مسخره میکنن واقعا دلسردم کردن آخه ک ...

بهشون توجه نکن 

چیزی که دوسش داری و تلاش کردی و بدستش اوردی ارزشمنده

بیخیال جان خودت اینا یه عده بیسوادن که هنوز بهشون بگی درسم خوب نیس میگن برو انسانی 

بگی درسم عالیه میگن برو تجربی

دوما سر کار اصلی با نمونه ادرار اینارو میکروبیولوژیست هامون دارن 

سوما الان پزشکایی که دستشونو میکنن تو دلو روده بیمار مسخره میشن 

اینا باعث افتخار برای یه شعله که طرف چه سختی رو تحمل میکنه برای علم و نجات جون مردم

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
بهشون توجه نکن چیزی که دوسش داری و تلاش کردی و بدستش اوردی ارزشمنده

من توقع داشتم همه تشویقم کنن ولی همه دارن مسخره میکنن 

آخه میدونی تنها آدمی ک داره درس میخونه هم منم 

بقیه خانواده هیچکدوم درس نخوندن 

مستقیم بگو خیلی سوختی خودت دانشگاه نرفتی یا رتبه ات خوب نشدی ،یا بگو نیاز نیست حسودیتو جار بزنی 

بگو جامعه ما مسخرس ک فکر میکنه علوم ازمایشگاه فقط ادرار و مدفوعه وگرنه هزار تا کار دیگه هم داره بگو حالا ایشالا ک شما اصلا کارتون گیر نکنه اونجا که نخواین این چیزا رو بفهمین همین که تا الان کارتون گیر نکرده به ازمایشگاه درست و درمون و فک میکنین ازمایشگاه یعنی ادرار و مدفوع باید برین خداروشکر کنین

من توقع داشتم همه تشویقم کنن ولی همه دارن مسخره میکنن آخه میدونی تنها آدمی ک داره درس میخونه هم منم ...

شاید دلیلشم همینه که تو داری ارزوی بقیه رو زندگی میکنی 

اگه انتخابته پاش وایستا و به حرف دیگران توجه نکن 

امتظارم نداشته باش نشویقت کنند 

اونا چیزایی ک تو میبینی رو نمی بینن