2777
2789
عنوان

پزشکی یا دندون‌ بهشتی یا‌ تهران یه دیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ش بدبختی و افسردگی دانشجویان پزشکی و پزشکانالبته مال چند سال پیشه

اغراقه پزشکان زندگی های سرشار از رفاهی دارن درسته یخته سختی میکشن ولی همش می ارزه اگر علاقه داره بره ک بعدا حسرتش بدتره

قطعا که پزشکی روحیه بالایی میخواد  و مسئولیت پذیری و اخلاق و حوصله بالایی هم میخواد

اگر ببازه و کم بیاری تو مسیر خب میشه مثل مستنده 

اما دندون کمی راحت تره

۹۹ درصد این رشته رو فقط و فقط به خاطر بحث مالی اش میخونن و میخواندیگه عشق و تعهد و مقدس بودن جان انس ...

وای تاپیک منم در همین مورده میشه لطفا بیای تاپیک آخرم مشاوره بهم بدی خیلی سردرگمم🥲💔

من خودم بهشتی رو بیشتر دوست دارم

خب اره پزشکی ۷ سال درس میخونی سال آخر کشیک میتونی دو تومن بهت میدن توی طرحم ۱۲ میلیون اینا عمومیش حقوق پایینه کلا ولی تخصص بگیره خوبه که اونم سخته در کل باید خیلی علاقه داشته باشه و از نظر مادی حمایتت بشه تا ده سال

حالا چه پزشکی بزنه چه دندون بنظرم منم بهشتی بزنه اول

من خودم بهشتی رو خیلی دوست دارم

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یکی از آشناهای ما دندون رفت ۳ سال هم خوند بعد دید هزینه ای برای  مطب زدن نداره رفت پزشکی ،اول هزینه ها رو در نظر بگیرید،دوم پزشکی رشته ای که خیلی بیشتر انگار تلاش میخواد باید ببینه میتونه یا نه تخصص و ... و این که هزینه داره و .....

۹۹ درصد این رشته رو فقط و فقط به خاطر بحث مالی اش میخونن و میخواندیگه عشق و تعهد و مقدس بودن جان انس ...

چی بگم ... ولی خب پزشکان با اخلاق هم کم نیستند جراح مغز اعصاب میشناسم حتی برای ویزیت هم صندوق گذاشته هر کس هرچقدر خواست بده با عشق و تعهد جراحی می‌کنه و البته که برعکسش هم هست

دندون شسته رفته تره هم دردسرش کمتره زودتدم به پول میرسه 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌