یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وزنتو ضرب در ۲۰ کن میشه کالری مورد نیاز روزانت بیشتر از اون مصرف کنی میشه اضافه وزن کالری شمار مانکن نصب کن سعی کن صبحانه ناهار شام ک میخوری میان وعده هاتم بجاش باشه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
فایده نداره هر چی میخورم هیچی به هیچی دریغ از یه گرم اضافه وزن یعنی انگار هر چی میخورم حروم میشه ان ...
دقیقا انشالله ولی خوب باید در نظر بگیری چی میخوری ب بدنت شوک بده مثلا ی روز خیلی کم بخور یه روز زیاد از حد قبلا ی گروه داشتم حیف ندارم ک بدم بهت بدردت بخوره ولی دکتر رفتی انگل چیزی نداشته باشی
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه آزمایش کامل دادم گفت مشکلی نداری گفت سودایی شدیدهستی تا سودا کامل از بدنت دفع نشه چاق نمیشی
والا نمیدونم از سودا بلغم و فلان سر در نمیارم ولی ی ندت کالری شماری کن سعی کن صبحونت میان وعده صبحت ناهار همچین سر ساعت معینی باشه خواب کافی دلشته باشی استرس از خودت دور کنی پروتین مصرف کن بیشتر ک عضله سازه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40