2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم پیش یه دکتر طب سنتی خوب کلی هم دارو داده مصرف کردم ولی فایده نداشته میگه سودایی شدیم طول می‌کشه ...

ب نظرم برای خودت کالری شماری کن و غذاتو ب موقع بخوری مقوی بیشتر از کالری نیازت بخوری چاق بشی دعا کن من باز لاغر شم ۳۰ کیلو اضاف وزن دارم😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

وزنتو ضرب در ۲۰ کن میشه کالری مورد نیاز روزانت بیشتر از اون مصرف کنی میشه اضافه وزن کالری شمار مانکن نصب کن سعی کن صبحانه ناهار شام ک میخوری میان وعده هاتم بجاش باشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وزنتو ضرب در ۲۰ کن میشه کالری مورد نیاز روزانت بیشتر از اون مصرف کنی میشه اضافه وزن کالری شمار مانکن ...

فایده نداره هر چی میخورم هیچی به هیچی دریغ از یه گرم اضافه وزن یعنی انگار هر چی میخورم حروم میشه 

ان شالله هر چی اضافه وزن داری خدا ازت بگیری وبه من بده تا دو تا مون شاد شیم 😂

فایده نداره هر چی میخورم هیچی به هیچی دریغ از یه گرم اضافه وزن یعنی انگار هر چی میخورم حروم میشه ان ...

دقیقا انشالله ولی خوب باید در نظر بگیری چی میخوری ب بدنت شوک بده  مثلا ی روز خیلی کم بخور یه روز زیاد از حد قبلا ی گروه داشتم حیف ندارم ک بدم بهت بدردت بخوره ولی دکتر رفتی انگل چیزی نداشته باشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا انشالله ولی خوب باید در نظر بگیری چی میخوری ب بدنت شوک بده مثلا ی روز خیلی کم بخور یه روز زیا ...

نه آزمایش کامل دادم گفت مشکلی نداری 

گفت سودایی شدیدهستی تا سودا کامل از بدنت دفع نشه چاق نمیشی

نه آزمایش کامل دادم گفت مشکلی نداری گفت سودایی شدیدهستی تا سودا کامل از بدنت دفع نشه چاق نمیشی

والا نمیدونم از سودا بلغم و فلان سر در نمیارم ولی ی ندت کالری شماری کن سعی کن صبحونت میان وعده صبحت ناهار همچین سر ساعت معینی باشه خواب کافی دلشته باشی استرس از خودت دور کنی پروتین مصرف کن بیشتر ک عضله سازه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدات جونم بازم زیاد بفکر چاقی نباش چیزی نداره بخدا من همش دوست دارم کمبود وزن داشته باشم تا اینهمه چاقی ک نه لباسی پیدا شه ن نفسی باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات جونم بازم زیاد بفکر چاقی نباش چیزی نداره بخدا من همش دوست دارم کمبود وزن داشته باشم تا اینهمه چ ...

من خیلی کمبود وزن دارم تقریبا بیست کیلو 

دقیقا کلی باید بگردم تا لباس سایز مناسب خودمو پیدا کنم 

حالا داروهایی که دکتر داده رو ادامه میدم شد شد نشدم دیگه مهم نیست برام 

من خیلی کمبود وزن دارم تقریبا بیست کیلو دقیقا کلی باید بگردم تا لباس سایز مناسب خودمو پیدا کنم حالا ...

عیب نداره یکی ب حرف منم کن کالری شماری کن و بیشتر از نیازت بخور چاق میشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40