2777
2789

هم دانشگاهی های ما رشته ی حسابداری همیشه دفتر کتابشون باز بود و میخوندن رشته ی دبیرستانشون هم اغلب یا تجربی بود یا ریاضی ولی نمیدونم چرا نمره شون سیزده چهارده بیشتر نمیشد

میدونم عزیزم ریاضی فیزیکش اصلا در حد حسابداری نیست حسابداری خیلی سخت تر و پیچیده تره مخصوصا ریاضیش ب ...

درسته

ولی من از دو نفر بچه های رشته مهندسی کامپيوتر پرسیدم گفتن ریاضیش زیاده

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه رشته انسانی کامپیوترم داره؟😐

زیر شاخه انسانی نیست

زیر شاخه تجربی هم نیست

زیر شاخه ریاضیه 

ولی میشه دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی و پیام نور رو بزنی و بری 

چرا؟رشته اتون کامیپوتره؟

نه کامپیوتر نیستم من لیسانس جهانگردیم 

ولی همیشه این رشته کار براش فراهمه 

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
عزیزم ریاضی که داره هیچ رشته ای نیست که نداشته باشه من دارم نسبت به حسابداری میگم

درست میگین گلم

منم‌همون و میگم پرسیدم گفتن ریاضیش زیاده یه فیزیک ۱و۲ داره که دشواره

واسه همین من ترسیدم برم کم‌بیارم

اما رشته بسیار خوبیه و بازار کارش عالیه هرجا بری براش کار هست

زیر شاخه انسانی نیستزیر شاخه تجربی هم نیستزیر شاخه ریاضیه ولی میشه دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی و پیام ...

آها.. خب شما اگه رشتتون انسانیه یچیزی بردارید که مربوط به علاقتون باشه

چون کامپیوتر ریاضی و فیزیکش شدیدا سخت و پیچیدست توابع و معادلات سخت و پیچیده و اگه پایت قوی نباشه همش ضرره

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت
آها.. خب شما اگه رشتتون انسانیه یچیزی بردارید که مربوط به علاقتون باشهچون کامپیوتر ریاضی و فیزیکش شد ...

متاسفانه مربوط به رشته ام هیچ کدوم به درد نمیخورن 

یه روانشناسیه یه چند تا مدیریت که رشته های پر درآمدی نیستن

درسته شنیدم سخته ولی گفتم شاید برم توش موفق میشم 

شما رشته اتون کامپیوتر؟

متاسفانه مربوط به رشته ام هیچ کدوم به درد نمیخورن یه روانشناسیه یه چند تا مدیریت که رشته های پر درآم ...

این اشتباه که بگین روانشناسی یا رشته هاشون درآمد نداره و کامپیوتر داره من خودم حالم کامپیوتر میخوند فوقالعاده زرنگ بود و معدل ااف دانشگاه دولتی اصفهان و تهش بیکار

یه روانشاسم میشناسم هر یساعت ۱/۵میگیره فقط برای  دردل کردن راه حل

من رشتم ریاضیه ایشالله یا کامپیوتر میرم یا عمران ولی خب باتوجه به استعدادتوم اگه  درسای حفظیتون خوبه فکر اومدن به رشته کامپیوتر نکنید چون خود ریاضیا از سختیش مینالن بازم اگه فکر میکنید میکشید برید

برای بازار کار حسابدارب بهتره و رباضی فیزیک کمتری داره رشته مثل کامپیوتر هر روز باید آپدیت شی تا از رقیبات عقب نمونی زمانی پول دستت میاد که حرفه ایی باشی

این اشتباه که بگین روانشناسی یا رشته هاشون درآمد نداره و کامپیوتر داره من خودم حالم کامپیوتر میخوند ...

مشکل اینجاست علاقه ندارم به روانشناسی 

و اینکه باید تادکترا بخونی

خاله شما که بیکاره حتما خودش تلاش نکرده وگرنه همه جا برا رشته کامپیوتر کار هست بفهمن مدرک داری و بلدی رو هوا میقاپنت 

اگه بازار کار حسابداری بهتره شما چرا‌میخواید برید کامپیوتر.؟

مشکل اینجاست علاقه ندارم به روانشناسی و اینکه باید تادکترا بخونیخاله شما که بیکاره حتما خودش تلاش نک ...

برعکس تلاشش خیلیییی زیاد بود و حتی اپلای از کشور کانادا هم دادن بهش و حتی برای کشورای  دیگه هم میتونست کار کنه اما داخل خود ایران نه میگفت اونقدر برای مدرک فوق لیسانس کامپیوتر تو ایران ارزش قائل نیستن و یکم شرایطش برای مهاجرت بد بود

خب اگه علاقه نداری و به کامپیوتر علاقه داری برو 

چون علاقمه دوسدارم برنامه نویسی و سرکار داشتن با اعداد و حرفه ایی که حتی الانم دنبالشم😐