2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم حسابداری خوند من کامپیوتر هر دوتاش خوبه هر دوشم بازارکار خیلی خوبی داره ببین تو علاقه ات چیه حسابداری یکم سختتره چون پر از ریاضیات هست برای من سخت بود چون توی حساب کتاب خوب نبودم ببین توی کدومش بهتری کامپیوتر منعطف تره درسات مختلف تره

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

خواهرم حسابداری خوند من کامپیوتر هر دوتاش خوبه هر دوشم بازارکار خیلی خوبی داره ببین تو علاقه ات چیه ...

کامپیوتر هم میگن خیلی ریاضیات و فیزیک داره پس راسته؟؟

میشه بیشتر درباره اش توضیح بدی

چه دانشگاهی خوندی

درباره رشته خواهرتم بگو بهم

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!
نه من دیپلم تجربی دارم و کنکور تجربی دادم نتیجش خوب نبود میخام برم مهندسی کامپیوتر ازاد

جدی

منم انسانیم رتبه ام بد نشد اما دولتی با ازمون و مجاز نشدم

الان بین حسابداری و کامپیوتر موندم

میگن کامپیوتر خیلی ریاضی و فیزیک داره و خب فیزیکشم سخته

من علاقه دارم به کار با سیستم و به کل کامپیوتر 

اما میترسم توی ریاضی و فیزیکش کم بیارم

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!
کامپیوتر هم میگن خیلی ریاضیات و فیزیک داره پس راسته؟؟میشه بیشتر درباره اش توضیح بدیچه دانشگاهی خوندی ...

اره ریاضیات داره ولی نه در حد حسابداری اون کلا آمار و ریاضیاته ولی توی کامپیوتر برنامه نویسی هست هوش مصنوعی هست بیشتر با سیستم سرکار داری دیگه

من دانشگاه اصفهان خوندم گرایش مهندسی نرم افزار

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

خواهرم حسابداری خوند من کامپیوتر هر دوتاش خوبه هر دوشم بازارکار خیلی خوبی داره ببین تو علاقه ات چیه ...

مدیریت مالی چطوره

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

جدیمنم انسانیم رتبه ام بد نشد اما دولتی با ازمون و مجاز نشدمالان بین حسابداری و کامپیوتر موندممیگن ک ...

برای مهندسی کامپیوتر پایه ریاضی خوب و زبان قوی نیاز است منم از الان دارم اموزش زبان میبینم تا دانشگاه لنگ نزنم

جدیمنم انسانیم رتبه ام بد نشد اما دولتی با ازمون و مجاز نشدمالان بین حسابداری و کامپیوتر موندممیگن ک ...

رتبه ات چند شد مجاز نشدی من مجازم ولی نمیتونم برم شهرر دیگگگ

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!