2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم 10سال بیشتره که متوجه قرص شدم ولی دوهفته اس میدونم متادونه

شاید میخواد قرصو ترک کنه و داره متادون مصرف میکنه

مگه باهاش حرف نمیزنی؟

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
شوهر دوستم مصرف میکرد قبلا اعتیاد به هروئین داشت ترک کرده بود بعد گویا رفته سراغ متادون دیگه دوستم م ...

سختشه؟ چجوریه؟ 

بخدا موندم چه کنم؟ 

زندگی درستی هم ندارم که بمونم

بخاطر بچم موندم فعلا 

رابطه جنسی خوبی هم نداره من گرمم ولی اون دوماه تا 3ماه یبار اونم به زور من 

خیلی سخته میخواستم دعوا کنم وهمین بهانه کنم وجدا شم 

موندم واقعا

شاید میخواد قرصو ترک کنه و داره متادون مصرف میکنهمگه باهاش حرف نمیزنی؟

بخدا اینقدر رر حرف زدم که فایده نداره که نداره 

اصلا حتی نگفته چیه 

یه دکتر بهم گفت ممکنه متادون باشه واز وضعیت الانش فهمیدم متادونه

دوستم چندماهه شوهرش در حال ترک گفت اولش دزش رو کم کرد بعد نوعش تغییر داد هر هفته با همسرش میرن جلسه براشون میزارن مشاوره میدن چطور باهاشون برخورد بشه دیگه گفته باید کامل شرکت کنن تا رهایی کامل 

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
سختشه؟ چجوریه؟ بخدا موندم چه کنم؟ زندگی درستی هم ندارم که بمونم بخاطر بچم موندم فعلا رابطه جنسی خوبی ...

نه عزیزم تحت نظر که هست گفت اذیت نمیشه فقط موقع کم کردن دزش یه کم اذیت میشه شوهر دوستمم عصبی میشد میگفت رو رابطه هم تاثیر داشت توانایی نداشت ولی الان راضی بود که تغییر کرده

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️