2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم واقعانیت کردم عزیزم بگیر

عزیزم داخل فالت اومده : 

به روزای خوبی و خوشی نزدیک میشوی و به مراد دل خود میرسی اما مراقب باش و رازهای خود را میان کسی بازگو نکن تا مورد بدگویی و طعنه افراد قرار نگیری 

خوشحالم مثل ابر تو بهار.. 🌱 𝚂.𝙼
عزیزم داخل فالت اومده : به روزای خوبی و خوشی نزدیک میشوی و به مراد دل خود میرسی اما مراقب باش و رازه ...

گلم میشه برا منم بگیری نیت کردم😢💕

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 

همه به پشتکار شما آفرین می گویند و شاید هم به علت لجبازی این کارها را می کنید و عجیب اینکه دست بردار هم نیستید و خیلی مصمم پافشاری می کنید. اگر این اراده را همراه با مشورت و پند عزیزان همراه سازید، حتماً موفق می شوید.
۳- برای اجرای این نیت ابتدا ساز و کار و مقدماتش را فراهم سازید و آنگاه مشورت کنید. سپس دست به اقدام بزنید که در این صورت شاهد موفقیت در آغوش شما خواهد بود.
۴- مسافر حالش خوبست ولی هنوز اوضاع او رو به راه نشده. به زودی خبرهای خوش می دهد. بیمار شفا می یابد. خانواده شما از وضعیت خوبی برخوردار خواهد شد.
۵- محبوب ترین بندگان خدا کسی است که کار نیک را محبوب خود ساخته و میل انجام آن را در دلش انداخته است.
۶- خرید و فروش را توصیه می کنم. تغییر شغل و مکان را به وقت دیگر موکول کنید. به زودی بر اثر تحولات زندگی، موقعیت خوبی برای خانواده شما بوجود می آید.
۷- از تحولات پیش آمده نگران نباشید که به سود شما تمام خواهد شد. از اینکه خود را گم کرده، ناراحت نباشید! این عوامل موجب می شود تا شما را در آینده بهتر درک کند. به شرطی که شکیبا باشید و با زیرکی عمل کنید.

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
برای منم بگیر لطفا

عزیزم داخل فالت اومده : 

از شرایط کنونی زندگی خود راضی نیستی و به دنبال بهتر کردن وضع هستی در شما پیشرفت و ترقی دیده میشود اما صبر و شکیبایی نیاز است اگر تلاش کنی خواهی رسید. نابرده رنج گنج میسر نمیشود 

گلم میشه برا منم بگیری نیت کردم😢💕

عزیزم داخل فالت اومده : 

ارزو های زیادی دارد دل داری که خواهی رسید لیاقت تو بیشتر از ان چیزی است که در خیال تو نهفته، دعای خیر پدر و مادر بدرقه راه توست به زودی به چیزی که لیاقت داری میرسی