2821
2789

چطور مادران میزارند بچه هاشون برن تو اپارات خودم 19 سالمه حالم بد میشه ...واقعا هر کجا که میرم به خصوص آپارات پره از جنگ به خصوص مال اوکراین که خیلی چیز های وحشناک داره یکی بود یه کماندو رفته بود توی خندق روس ها با آرامش کامل زد 6 تا شون کشت از فاصله نزدیک مثلا 50 متری یکی دیگه هم بود تسلیم شدن بعد با گلوله زد بهشون آخه اینا چیه که آپارات میزاره پخش بشه خود یوتیوب و اینا نمیزارند پدر مادرا خیالشون راحته بچه ها میرند تو آپارات اما نمی دونن خیلی چیز های وحشناک داره اونجا بدون سانسور 60.70 درصد اونجا بچه هستن بعدم ی کانالی هست مال کودک بانو سرگرمیه که یه ویدو گذاشته بود دوئل تیربارچی تانک و آرای چی زن که آرپیچی زنه تبدیل به خورش سبزی شد واقعا که آپارات روش نظارت ندارند 

وااا😐

خب خیلیا روحیشون مثه شما نیس راحت نگاه میکنن اذیتم نمیشن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وااا😐خب خیلیا روحیشون مثه شما نیس راحت نگاه میکنن اذیتم نمیشن

دقیقا 

من اینجوریم که خب جنگه دیگه 😐 بچه اگه قراره اذیت بشه نبینه 

اگه انقدر کوچیکه که همچین چیزی روش اثر میذاره پس یعنی کلا نباید گوشی داد دستش

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
پره توشه بعدم کانالی که میزارند بیشتر بازدید کننده هاش کم سنند

وای خدای من

خوب شد گفتی

گرچه داداش من با اینکه دوازده ساله تخس تخس میشینه فیلم های ترسناک و قتل و اینا رو میبینه :/

به یاد ویلیام افتن کبیر i always comeback  

اینا که خوبه داخل آپارات یه محتواهای جنسی داره که به ظاهر جنسی نیست اون ها خیلی بد هستن یکیشون روو دیدم یه دختر داشت با پسر کشتی می‌گرفت با لباس زیر گزارش تخلف رو زدم کامنت گذاشتم برش دارید لطفا ا1 سال و نیم گذشته 10 میلیون بازدید خورده هنوزم هست چون دائم پیگیر بودم پاکش کنن میدونم ولی هیچ کاری نکردن