2777
2789

بیاید کمک چند روزه مریض شدم از گریه کردن😭😭😭

سلام بچه ها من سومین کنکورم بود خیلی حالم بدهه فیزیو ممکنه بیارم ولی اصلا وایب خوبی از کارش نمیگیرم خوشم نمیاد دلشو ندارم با سالمندا و معلولین کار کنم😭😭😭 بنظرتون به مرور عادی میشه؟کسی تجربه مشابه داره؟

از یه طرف به داروسازی و دندون هم علاقمندم که باید پشت کنکور بمونم.ولی از دانشجوهاش که میپرسم راضی نیستن و این دلسردم میکنه نمیدونم حجم درساشون تا چه حد سنگینه کلا با دانشگاه چقدر در روز وقت میگیره؟!میتونم کنارش کار کنم یا نه؟

(میگم آزاد پرستاری بزنم که محروم نشم تا اونموقع فکر کنم میخوام برم یا نه.هزینش میدونید چقدره؟)

به خدا پشت کنکور بمونی بازم یعنی عقلت کمه

بابا همه عمرت که پشت کنکوری 

پس کی می‌خوای تو اون رشته ای که انتخاب کردی پیشرفت کنی 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خدا پشت کنکور بمونی بازم یعنی عقلت کمهبابا همه عمرت که پشت کنکوری پس کی می‌خوای تو اون رشته ای که ...

بهتر نیست درست صحبت کنید؟مخصوصا با کسی که حالش بده 

هنوز رشته ای انتخاب نکردم هنوز نمیدونم چه رشته ای برام خوبه 

چجوری توش پیشرفت کنم؟؟

بهتر نیست درست صحبت کنید؟مخصوصا با کسی که حالش بده هنوز رشته ای انتخاب نکردم هنوز نمیدونم چه رشته ای ...

دیگه وقتشه به خودت بیایی 

من آدما و دوستای دورمو دیدم که پشت موندن چه بلایی سرشون آورد 

واسه همین پیشنهادم اینه که امسال دیگه تمومش کنی این لعنتی رو 

البته زندگی خودته اصلا شاید بخوای کلشو حروم کنی به من ربطی نداره 

من فقط میگم اگه با کنکور اول می‌رفتی یه رشته ی حتی معمولی تر به جای تلاش فرسوده کننده واسه کنکور توی اون رشته تلاش می‌کردی حالت بهتر بود 

یکی از صمیمی ترین دوستای خودم تا ۲۵ سالگی پشت موند ولی خب واقعا ۲۵ سالگی سنیه که بخوای بری ترم اول و تازه شروع کنی ؟  

همه ی حرفم اینه به جای دور ریختن عمر پشت کنکور یکمم تایم و جوونی سیو کنید واسه رشته ای که قراره تو دانشگاه بخونیدش

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

دیگه وقتشه به خودت بیایی من آدما و دوستای دورمو دیدم که پشت موندن چه بلایی سرشون آورد واسه همین پیشن ...

آخه چه رشته ای برم؟؟ چیکار کنم؟

بهترین رشته ای که میتونم برم پرستاریه که اونم همشون ناراضین 

کلی زحمت و بیخوابی و استرس برای ۱۵ تومن