2777
2789
عنوان

موهای صورتم و عروسی💔😔

702 بازدید | 46 پست

سلام عزیزان،وقتتون بخیر

پونزده سالمه،آبان ماه عروسیه پسر عمومه

دی ماه عروسیه پسرخاله ی مامانم بود،به زووور اجازه داد سیبیلامو بردارم😂

بعد اینکه برداشتم همه بهم میگفتن چقد خوشگش شدیو فلان

حالا من میبینم دختر عمم که از من یه ماه کوچیک تره ولی صورتش مو نداره میخواد بره آراشگاه بغضم میگیره از دست مادر و پدرم

میگم مامان میخوام برم آراشگاه میگه نه خودم آرایشت میکنم😐😭

آخه باز اگه تجهیزاتش رو داشتیم هیچی نمیگفتم

ولی فقط میگه میخواد با یه پنککِ شکسته آرایشم کنه

خب به این فکر نمیکنه که هم سنو سالای دخترش تو عروسی رفتن آراشگاه ولی دخترش نرفته؟

بعد میگم مامان اصلا نمیرم آراشگاه ولی موهای صورتمو بردار

یجوری دعوام میکنه که گریم میگیره

چرا این افکار قدیمی که دختر تا زمانی که شوهر نکرده موهاشو برنمیداره رو ول نمیکنه

حتی اگه بتونم راضیش کنم برم آرایشگاه،موهای صورتمو چیکار کنم؟؟؟ 

آرایشم میکنن؟؟

وسط ابرومه،پیشونیمه،پایین گونه هامه😐😭

نازکه ولی زیاده و مشکی،

مژه های بلندی دارم،صورتم گرده،رنگ پوستم گندمی روبه سبزه س

رنگ چشمام قهوه یه،قدم 165، اندام خوبی هم دارم،وزنم 55 هستش

لباس چی بگیرم؟؟

بدنم سفیده ولی رنگ صورتم تیره اس😐😐

ممنون میشم کمکم کنین خانوما❤🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ابرو بر میدارم و اصلاح میکنم

بابا مامانم چیزی نمیگن

ولی امان از دست فامیلای فضول که سرشون تو ماتحت همه هس

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

عزیزم وسط ابرو تو اگه تونستی بردار 

کرمپودر و پنکک و..  نزن کلا ارایشگاهم نرو

تونستی ی خط چش کوتاه و نازک و ریمل و رژگونه و رژلب بزن 

لباسم پیرهن بپوش 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

اخه بچه ۱۵ ساله و آرایشگاه؟؟؟؟؟؟ یه رژ گونه و رژ ریمل  به مقدار خیلی کم برات کافیه 

ولی انصافا دی.ه باید اجازه بده صورتتو شیو کنی این مسخره بازیا چیه آخه

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اشکال نداره نگران نباش، بنظرم برای لباست رنگ قرمز روشن و هلویی بیشتر از همه به رنگ پوستت میاد و برای موهای صورتت هم بنظرم خیلی مهم نیست، خودتو اذیت نکن یچیز طبیعیه💗

من ابرو بر میدارم و اصلاح میکنمبابا مامانم چیزی نمیگنولی امان از دست فامیلای فضول که سرشون تو ماتحت ...

مشکل فامیلا نیستن بابا

اونا خودشون موهای دختراشونو برمیدارن،عمه هامم موافقن

ولی مامانم.. 

ببین تا آبان ماه هر روز خودت یکمی موهاتو برداری تموم شدن به چشم هم نمیاد

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!