من پسر سه سال و نیم دارم.خیلی به کمک مامانهایی که بچه همسن و سال دارن نیاز دارم.پسر من مهد میره اما هر از گاهی گریه میکنه ودلش برام تنگ میشه .زیاد با بچه ها دوست نمیشه.تو کلاسهای موسیقی که تو مهدش گذاشتن حوصله نمیکنه بشینه و یه جورایی میشه گفت شرکت نمیکنه.حرف میزنه و همه خواسته هاشو میگه اما نه مثل آدم بزرگا کامل کامل.گاهی لج های وحشتناکی داره و عصبی میشه.گاهی میگم شاید بیش فعاله که تو کلاس نمیشینه.اما تو خونه واسش داستان میگم با حوصله کنارم میشینه و باهوشه و اطلاعات عمومیش خوبه.گاهی وقتها با عروسکش میچرخه شنیده بودم علایم اوتیسمه.اما بهش میگم نچرخ وایمیسته.خیلی نگرانم.دعا گوتونم اگه راهنماییم کنین
منم همینو میگم اما پسرم اینطور نیست همین نگرانم میکنه.اما همه مفاهیمو بلده حتی فصل و رنگ و اعداد و . ...
عزيزم هر بچه اى يه جوره اين درست نيست بچه هارو باهم مقايسه كنيم
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند . مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛. مهم این است که چه درکی دارید.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داداشش و داييش خيلى پرسپوليسين اينم إز اونا ياد گرفته
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند . مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛. مهم این است که چه درکی دارید.....
نه بابا طفلک هر چرخیدنی که نشونه اوتیسم نیست. به نظر نمیاد بچه ت علائم اوتیسم داشته باشه نگران این قضیه نباش. شاید محیط مهد براش جذاب نیست. اونی که میگفت چرخیدن و علاقه به چرخش توی اوتیسم هم بروز میکنه من بودم. ولی این کوچولو گناه داره بذار یه کم بچرخه .
نه عزيزم نكرانى نداره من بچه خواهرم هفت ماه كوچيك تره حرف زدنش بهتر إز پسرمه ولى اونم خيلى سؤال با چراميپرسه وخيلى همو دوست دارن
هیچکدوم از این مشکلات نداره فقط توخانوادمون هم کسی که دیر به حرف افتاده نداریم غیرازنوه عموی شوهرم
فکر نکنم نوه عموی شوهر اصلا جزو فامیل بشه
چندبار بگم دختر خوب مشکلی نیست اگه خیلی نگرانی و خواب و از چشمات گرفته فردا وقت بگیر یا از گفتاردرمانی یا از مغز و اعصاب اطفال خودت و خانوادت رو آواره ی این مطب اون مطب کن
تقليد شايد ولى بچه ها هم تأثير پذيرن هم تقليد گراى خوبى هستن به قول معروف مثل طوطين ومثل كاغذ سفيد شما هر كارى بكنى وهر حرفى بزنى سريع ياد ميگيرن داداشم مستقيم بهش چيزى ياد ندادن ولى وفتى با پسرم كل كل ميكردن اونم تناخوداگاه باد گرفت