2777
2789

یه بنده خدایی هست میشناسیمش که هم پولداره و هم دستش به دهنش میرسه ولی میره گدایی و از این و اون اخاذی میکنه 

جایی هست اطلاع بدیم ...

همه ی زندگیم ...بچه هام... 

چقدر حسود 

چیکار داری میخوای نون بری کنی😐😐😐😐🤨

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

تکدی گری کلا جرم هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر حسود چیکار داری میخوای نون بری کنی😐😐😐😐🤨

این چه حرفیه 

طرف داره از اعتماد مردم سواستفاده میکنه. گند زده به واژه انسانیت. 

اینطوری چوبشو اونوی که واقعا محتاج و نیازمند میخوره. 

چرا حسود وقتی آبروریزی ش برای بچه ها و اطرافیان هست 

آدم های دور و برش دارن زجر میکشن از کاراش

مگه از شما اخاذی کرده؟علت پولداریش همون اخاذیاستدر کل سرتون تو کار خودتون باشه،دردسر درست نکنید

هممون تو یه کشتی هستیم 

کسی که کارش جرم باید سزای کارشو ببینه تا بقیه چوبشو نخورن.‌

یه چیز یاد گرفتین ولی بلد نیستین کجا به کار ببرین‌

مگه از شما اخاذی کرده؟علت پولداریش همون اخاذیاستدر کل سرتون تو کار خودتون باشه،دردسر درست نکنید

آره عزیزم باعث آبروریزی ماست 

اخاذی کردن درسته؟؟؟ 

گدایی هم کار صحیحی نیست 

اینا اساسا جرم ان 

حالا اگر ندار. باشه باز گدایی یه توجبهی داره 

اما اخاذی تو هر حالتی کار کثیفیه

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
اخاذی کردن درسته؟؟؟ گدایی هم کار صحیحی نیست اینا اساسا جرم ان حالا اگر ندار. باشه باز گدایی یه توجبه ...

نمی دونید کجا باید اطلاع داد

نمی دونید کجا باید اطلاع داد

124

اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی مسئول این موارد و کودک و همسر آزاری، مداخله در بحران طلاق  و کلا هر آسیب اجتماعیه 

سعی کن حرمت این آشناتون خدشه دار نشه اگر آدم بی آزاریه فقط این عیبو داره 

اگر آدم خطرناکیه که دیگه هیچی باید باهاش برخورد بشه 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
124اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی مسئول این موارد و کودک و همسر آزاری، مداخله در بحران طلاق و کلا ه ...

ممنون عزیرم لطف کردی 

مشکل اینجاست که آبروریزی ش زیاد شده و همه میگن چرا خانواده و بچه هاش جمعش نمیکنن در صورتی که هیچ کس حریف این ادم نمیشه 

و این آدم از هیچ کس نمیترسه و هر کاری دلش میخواد میکنه 

ممنون عزیرم لطف کردی مشکل اینجاست که آبروریزی ش زیاد شده و همه میگن چرا خانواده و بچه هاش جمعش نمیکن ...

خواهش میکنم

خدا به راه راست هدایتش کنه

و همه مون عاقبتمون ختم به خیر بشه

خیلی شرایط سختیه برای خانواده اش🥺