2777
2789

میرم فامیلیم رو عوض میکنم بره پیش همون پسرش

الان هم من با خانواذم مشکل دارم فعلا درگیرم ولی تهش خودم و نی نی سایتی ها و مشاور به یگ نتیجع رسیدیم ترکش کنم

این خانواده های ایرانی بسیار سمی و پسر دوست اند 

حتی مادرامون هم برادراشون رو بیشتر ما انگار دوست دارن نمونه اش زیاد دیدم تو نی نی ساتی

همش هم جلوی فامیل میگن دهنت ببند مبادا جواب بدی جواب بدی هم کتک میخوری 

همه رو بیشتر از ما ذوستدارن 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

اینکه بگم انتظار نداشته باش،حرف بیخودیه

بالاخره آدم وقتی مهر و محبتشو واسه خانوادش خرج میکنه،یه توقعاتی هم داره

من اگه خانوادم از نظر عاطفی ازم حمایت کنن،هیچ مشکلی ندارم با پول خودشون چیکار میخوان بکنن

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدربزرگم همه اموالشو زد به نام دایی کوچیکمبه خالهام و بقیه داییام قرض داد و هنوزم میده(میلیونی ها در ...

محبت میکنه بابا بزرگتون به مادرتون؟پدر ما حتی محبتم نمیکن تازه توهینم میکن بارها به خاطر جنسیت تحقیر شدیم کتک خوردیم

چراناراحت نشم .ولی میدونی یه مدت ک باهاشون کاری نداشته باشی بخودشون میان ...مگه توهم بچشونونبودی پس ...

نه کلا برادرم خیلی حرص میزن که چیزی به خواهراش نرسه پدر مادرمم بخاطر اینکه اون حرص نخور هرچی داشتن زدن به اسمش

اینکه بگم انتظار نداشته باش،حرف بیخودیهبالاخره آدم وقتی مهر و محبتشو واسه خانوادش خرج میکنه،یه توقعا ...

بخدا اگ بابام یبار بهم میگفت دوستم دار بهم محبت میکرد جونمم براش میدادم ولی یه زمانی من وضع مالیم خیلی اسفناک بود حتی کرایه ماشین نداشتم خدا شاهده یبار مادرم پیشم بود زنگ زد بهش مبادا بهش پول بدی خیلی دلم شکست ...

محبت میکنه بابا بزرگتون به مادرتون؟پدر ما حتی محبتم نمیکن تازه توهینم میکن بارها به خاطر جنسیت تحقیر ...

نه

اتفاقا بعضی وقتا جلوی ما هرچی دهنش درمیاد به مامانم میگه

بعضی وقتاهم که مامانم زنگ میزنه بهش،بعدش گریه میکنه بخاطر حرفاش