2777
2789
عنوان

آنزیم بینی و نکروز (تجربه خودم )

9774 بازدید | 5 پست

من حدود ۶سال پیش جای یه دکتر معمولی تو شهرستان عمل کردم ،ولی چون غضروف مصنوعی گزاشته بودن دفرمه شد و استخوان بینیمم که شکسته بود غوزشو کامل صاف نکرده بودن ،دوسال پیش با انزیم اشنا شدم (اون موقع تازه اومده بود ) و ۵جلسه انزیم زدم و بعد از اخرین جلسه انزیمم بینیم شروع کرد سیاه شدن از داخل ولی فقط دو نفر تونستن تشخیص بدن حتی خودم نفهمیدم وبعد یه مدت بینیم جوش زد سرش و کلی چرک اومد چندتا دکتر رفتم تا اینکه یکیشون تشخیص داد انزیم باعث تحریکش شده و نخ جراحی ام از ابتدای بینیت مونده و باید عمل کنی منم عمل کردم چون فقط اون از بین چندتا دکتر تشخیص داد .۷روز بعد که اتلمو برداشتن دوباره عفونت و چرک اومد بیرون بهم انتی بیوتیکای قوی داد اما خوب نشد و از همونجا شروع داستان و بدبختی من شد ، شروع کردم به دکتر عفونی رفتن و حدودا ۱۲۰تا امپول قوی خوردم اما خوب نشدم ،پس اومدم تهران و گفتن نمیتونی تا یسال نشده عمل بکنی ،خدا خیر دکتری که رفتمو بده گفت برو بیمارستان امیر اعلم جای دکتر اسدلاهی و بستریم کردن و دوباره کلی انتی بیوتیک قوی دیگه ازمایشات گرون دادم و عفونت به حداقل رسید اما زیر یک سال چون نباید بینی ترمیمی عمل کرد (نکروز میشه هیچوقت نکنید )باید صبر میکردم اون دکترمم بگم که نباید تو عفونت فعال عملم میکرد که بینیم عفونتش پخش بشه ،و مث اینکه همه نخارم برنداشته بوده ، حالا این ماه شده یک سال اومدم برای بار nام تهران ، تو ترمیم بینی پیش دکتر حافظی باستانی نژاد تاج دینی رفتم حافظی که گفت کار من نیست دکتر باستانی نژاد بار اول گفتن غضروف دنده میزاریم نخارو برمیداریم و پیوند پوست یک سال بعدش دوباره ، ولی دکتر تا ج دینی معرفی کردن ایشونم همون دکتریه که بیمارستان معرفی کرد بار بعدی رفتم باستانی گفت دست به غضروف نمیزنیم فقط نخ برمیداریم و پیوند پوست دکتر تاج دینی گفت من مخالفم باید غضروف عوض بشه و پیوند پوست باشه اخرین گزینه این بار هم که برای بار سوم اومدم که اخرین ویزیت قبل عملمم برم چندتا اتفاق قبلش افتاد اول اینکه از توی بینیم از اون سوراخ نوک بینیم موی بینی اومد بیرون دوم اینکه سه جلسه لیزر با دکتر گلشنی رفتم که سوراخمو خیلی کوچیک کرد سوم اینکه یه زایده گوشتی داخل بینیم دراومد رفتم جای حافظی گفت کار من نیست ،نظری ۴۰۰میلیون میگرفت ،به باستانی گفتم تاج دینی گفته من مخالفم غضروف عوض نشه گفت عه پس ماام همینکارو میکنیم بعدم گفتم سوراخ بینیم کوچیک شده گفت به لیزر ادامه بده قبل عمل و اینکه گفتم موی بینی درمیاد چیزی نگفت و گفتم انتی بیوتیک دکتر تاج دینی گفته گفت نمیخواد و قرار شد عمل کنه با استفاده از غضروف دنده .رفتم جای تاج دینی گفت مو از بینیت درمیاد چون پوست اضافه زیر بینیت تشکیل شده مو داره از اونحا میاد باید سی تی بینی بدی 

اون زایده ام گوشت اضافه نیست باید تخلیه شه وگرنه مثل سر بینیت سوراخ میشه و عفونت میکنه ،لیزرمم گفت نباید اصلا ادامه بدی دگ خطرناک بابد بعدش بری برای عملتم بینیت باز میشه هر ان چیزی که قبلا بوده تو بینیت برداشته میشه غضروف و چربی دنده گزاشته میشه برات انتی بیوتیم حتما باید بخوری قبل عمل چون عفونتتو به حداقل برسونه (که راست میگه تجربشو دارم سری قبل) خلاصه رفتم سی تی قفسه سینه و شنبه برم سی تی بینی و امیر اعلم برای انتی بیوتیک 

این تاپیکو زدم به چند دلیل :

اول اینکه به هیییییییییچ عنوان انزیم نزنین گول نخورید هزینه پایین تره اما فقط عفونته و عفونت دکتری که گفت انزیم بزن ارایشگری که گفت بزن دمتو بزار رو کولت در برو فقط 

فیلر به بینی نزنین هیچی نزنین 

دکترایه الکی نرید خیلی تحقیق کنید بینی شوخی نیست از عمل قلب باز پر ریسک تر و مهم تره 

اکر پول عمل دکتر خوب ندارید کلا نکنید که بعدش باید چندین برابر بپردازید 

کوچیک ترین دونه ای که شک کردید پیش متخصص برید خودتون دستکاری نکنید 

هر جایی ژل نزنید و هر ژلی نزنید فقط یسری ژل های معتبر هست 

نکروز خیلی زیاد شده طرف ژل لب زده نکروز مرده خط خنده زده عفونت کرده عمل سینه جای نامعتبر کرده نکروز کرده خلاصه سوالی بود درخدمتم امیدوارم تاپیکمو همه ببینن تا دیگه توی دام این تبلیغات و جاهای نامعتبر نیفتن .

آنزیم از ۵،۶ سال پیش بود که من یادمه، حتما قبلترش هم بوده،  ولی بسیار خطرناکه چون آنزیم که هوشیار نیست کدوم بافت رو از بین ببره ، ممکنه بافت اشتباهی رو مورد حمله قرار بده، چجور دکتری بوده که با نکروز عمل کرده؟ 

با شروع اولین علائم نکروز باید سریعا درمان شروع بشه، دکتر نظری یکی از بهترین های درمان نکروز هستن، اگر هنوز هم ظاهرتون کاملا عادی مشده حتما دکتر نظری رو امتحان کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آنزیم از ۵،۶ سال پیش بود که من یادمه، حتما قبلترش هم بوده، ولی بسیار خطرناکه چون آنزیم که هوشیار نی ...

من فکر میکردم آنزیم از بین برنده ژل و فیلر با بینی فرق میکنه و اینکه مشهد خیلی عقبه از لحاظ این اطلاعات .دکتر نظری بالای ۴۰۰میلیون میگیره خیلی زیاده برام هزینش همین الان عملم ۲۰۰تومنه ،اخر امسالم تازه باید ازدواج کنم بقیه جهیزیمو بخرم 

آنزیم از ۵،۶ سال پیش بود که من یادمه، حتما قبلترش هم بوده، ولی بسیار خطرناکه چون آنزیم که هوشیار نی ...

من نکروز ندارم که پوستم سیاه شده باشه یا کلوما شده باشه ،یک سوراخ خیلی ریز سر بینیم که در اصل یک مجراست

وای من وحشت کردم از عمل بینیچه روحیه ی خوبی داریمن بودم همون اول افسرده میشدم ازین همه مشکل

انتخاب یک دکتر خوب از همون اول ۸۰درصد کارو جمع میکنه بقیش شانسه واقعا …