2777
2789
عنوان

برادرم اعتیاد داره چیکار کنم از دستش دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 71 پست
ن بابا من دبدم کسایی ک 10 سال کشیدن و ترک کردن بایذ فقط خودش دلش بخاد بعد کم کم مصرفشو کم کنه طی 3 م ...

اره میدونم بهونه میاره

معتاد شدنش رو هم میندازه تقصیر ما

تاپیک های  حاجت روایی تگم کنید   براتون صلوات میفرستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو بزن ب مریضی ناجور بگو دکتر گفته مال اونه دود و ذراتش تو هواس دور ار جونت بگو سرطات گرفتم

تو ۲۳ سالگی موهام سفید شده به یه ورش هم نیست

ناراحتی قلبی گرفتم بمیرمم واسش مهم نیس

میدونه ممکنه هرلحظه سکته کنم اما مراعات نمیکنه میاد روم چاقو میکشه

براش قرص ترک اعتیاد بگیر دختر خالم برا شوهرش که تریاکی بود گرفته بود خوب جواب داد گیاهی بود دارو

اسم قرصش میدنوین چیه؟ یا میشه بپرسین 

لذتی که هر نوع اعتیاد داره باعث میشه هیچ احساس و علاقه ای به چیزی باقی نمونه فقط عشق به همون مواد یا ...

من یه مدت تو یه کمپ ترک اعتیاد شاغل بودم و متاسفانه باید بگم تو بیشتر موارد همین طوره 

هر معتادی حداقل یه بارو ترک کرده ترک کردن کار سختی نیست پاک موندنه ک سخته ولی هستن کسایی ک ترک میکنن ولی این آدما هم اراده قوی دارن و هم حمایت و هم یه دلیل 

پدرت که فوت شده خونه رو سهم بندی کنید بفروشید سهمشو بدید شما رو به خیر ما رو به سلامت ادرس و شماره ت ...

خونه رو فروختیم مجبورمون کرد

رفت سهم خودشو چرت  و پرت کرد برگشت ماهم اجاره نشین شدیم مامانم گفت نمیتونم بچم بیرون کنم

از اون قرصاص ک روانش بهم ریخته. از تریاک نیست بابای من 30 ساله مصرف داره ولی اینجور ک تو میگی نیست

قرص میخوره تازه ناس هم میندازه 

پس از اون قرصاس؟

قرص میخوره تازه ناس هم میندازه پس از اون قرصاس؟

اره بابای من هم  تریاک می‌کشه هم ناس میندازه اما اخلاقش خیلی خوبه و همیشه هوامونو داره و مهربونه 

داداشت ب خاطر اون قرصا داره دیوونه میشه 

قرص متادون و ترامادول و ب 2 مبخوره دبگه؟ 

اره بابای من هم تریاک می‌کشه هم ناس میندازه اما اخلاقش خیلی خوبه و همیشه هوامونو داره و مهربونه داد ...

ترامادول میخوره میگه یک چهارمشو میخوره

قبلا که سیگاری میکشید اخلاقش بدتر بود از وقتی تریاک میکشه کمی بهتر شده

بایذ براش شربت اوپیوم بگیرین بعد ذره ذره مصرفش کم کنه تا ترک کنه. تنها راهش همینه

یکبار شربت گرفت اسمش نمیدونم چی بود دیگه ادامه نداد

میگه اینو نمیتونم بزارم کنار