2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه واقعا توانایی و حوصله داری بزار پیش خودت وگرنه بده پدرش

مخصوصا بزرگ کردن پسر سخته ی جاهایی به حمایت پدر احتیاج داره و برای شما که خانومی سخت میشه 

با نبودش کنار نیا چون شما حق دیدنشو داری گلم

اگه واقعا توانایی و حوصله داری بزار پیش خودت وگرنه بده پدرشمخصوصا بزرگ کردن پسر سخته ی جاهایی به حما ...

میتونه نزاره ببینمش 

چون میگه اگه حضانتش روبه من بدی نمیزارم ببینیش 

میخاد اینکارو کنه که حضانتش رو من بگیرم بچمو خیلی دوس دارم و بهش وابسته ام اما واقعا سخته وشرایط نگهداریش رو ندارم 

همکارم با هزار بدبختی بچه رو از پدرش گرفت هیچی براش کم نذاشت ولی اتفاقاتی افتاد که الان میگه کاش مید ...

با اورژانس اجتماعی هم صحبت کردم گفت جداشدی بده به پدرش سخته برای مادر نگهداری از بچه گفت مخصوصا شوهر تو که آدم نیست و دیوونه اس بخاد هرسری یه بامبول دربیاره و بچه رو که ببینه علیه تو بهش حرف بزنه 

با اورژانس اجتماعی هم صحبت کردم گفت جداشدی بده به پدرش سخته برای مادر نگهداری از بچه گفت مخصوصا شوهر ...

در نهایت گلم تصمیم با خودته

ولی اگه این توان وقدرتو داری  که تحمل کنی بدی پدرش بهتره

با اورژانس اجتماعی هم صحبت کردم گفت جداشدی بده به پدرش سخته برای مادر نگهداری از بچه گفت مخصوصا شوهر ...

بچت چن سالشه؟ . من شوهرم بچه رو گرف دیگه ندیدمش چن ساله

خدای من بزرگترین عشقه🤗