2777
2789
هر سال خودم معدل رو ویرایش میکردم حین انتخاب رشته امسال نمیشه معدل هم مهمه چون میخوام با سوابق انتخا ...

برای یکی از دوستام اینجوری شده بود 

چون میگین چند بار تاحالا انجام دادین میشه بهم کمک کنین و بگین بعد وارد کردن معدل قسمت مورد تاییدم هستو بزنم یا نه خیلی استرس دارم دربارش اولین سالمه کنکور دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای یکی از دوستام اینجوری شده بود چون میگین چند بار تاحالا انجام دادین میشه بهم کمک کنین و بگین بعد ...

آره بزن تت تایید بشه

نمیدونی باید چیکار کنم برم کافی نت...؟؟؟؟ دوستت چیکار کرد برا این مشکل

آره بزن تت تایید بشهنمیدونی باید چیکار کنم برم کافی نت...؟؟؟؟ دوستت چیکار کرد برا این مشکل

کار خاصی نکرد دیروز بهم گفت هنگ کرده تغییر نمیکنه 

ولی امروز انتخاب رشتشو انجام داد یبار برین کافی نت 

کار خاصی نکرد دیروز بهم گفت هنگ کرده تغییر نمیکنه ولی امروز انتخاب رشتشو انجام داد یبار برین کافی نت

دبروز منم رفتم کافی نت انجام دادم بعد خودشون اعلام کردن مثل اینکه سایت ایراد داشته چون با چند تا گوشی امتحان کردم هم نشد