2777
2789

من نفهمیدم 

فکرکنم قراره عروسی بگیرن دوباره به زندگیش برگزده ولی چون کاربرهای نی نی سایت خیلی گفتن طلاق بگیر خجالت کشید راستشو بگه گفت قراره برادرام دنبال کارهام بیفتن جداشیم بعدم تاپیک قفل کردن

من نفهمیدم فکرکنم قراره عروسی بگیرن دوباره به زندگیش برگزده ولی چون کاربرهای نی نی سایت خیلی گفتن طل ...

بابا اصلا قابل درک نیست موندن تو همچین زندگی ای 

اگه بچه داشت میگفتیم بخاطر بچه هاش که اونم صدالبته غلطه 

تا جایی که من فهمیدم فقط نامزد یه انگشتره 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم سرکار بودیم

هیچ ادمی هی در حد مرگ کتک نمیخوره تا بهتر بشه دوباره بره برای کتک بعدی

بعد زمانی که خورد وخاکشیر شده فکر لباس عروسش باشه

دختره یا دیوونه س یا دروغگو

حس میکنم سرکار بودیمهیچ ادمی هی در حد مرگ کتک نمیخوره تا بهتر بشه دوباره بره برای کتک بعدیبعد زمانی ...

نه دذوغگو نه دیوونه فقط خانوادش حمایت نمیکنن و چاره نداره ازطرفی بکارت نداره و توعقد نمیخاد جدابشه میخاد بعدعروسی جدابشه که کمتر خجالت بکشه بخاطر حرف مردم که چرا توعقد رابطه کامل داشتن

بابا اصلا قابل درک نیست موندن تو همچین زندگی ای اگه بچه داشت میگفتیم بخاطر بچه هاش که اونم صدالبته غ ...

روانیه نامزدش

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

نه دذوغگو نه دیوونه فقط خانوادش حمایت نمیکنن و چاره نداره ازطرفی بکارت نداره و توعقد نمیخاد جدابشه م ...

عقد و عروسی فرقش چیه!؟ تو هردو زن طرفه دیگه

بچه هم نبوده که برای طلاق نیاز به اجازه خانواده داشته باشه

یعنی خانواده ش میبینن این کتک خورده میاد و میگن طلاق نگیر

اصلا منطقی نیست! 

ما درباره ۱۰۰ سال پیش صحبت نمیکنیم. تو جامعه امروز این دلایل برای کتک خوردن منطقی نیست

عقد و عروسی فرقش چیه!؟ تو هردو زن طرفه دیگهبچه هم نبوده که برای طلاق نیاز به اجازه خانواده داشته باش ...

وقتی خانواده قبول نکنن و حمایت نکنن برای طلاق چیکار میتونه بکنه کجابره ک طلاق بگیره

خانواده باشعور وفهیم خودتو باهمه مقایسه نکن فک نکن همه مثل هم هستن

وقتی خانواده قبول نکنن و حمایت نکنن برای طلاق چیکار میتونه بکنه کجابره ک طلاق بگیرهخانواده باشعور وف ...

عزیزم ایشون الانم داره تو اون خونه زندگی میکنه

قرار نیست برگرده

اگه ازدواج کرده بود و رفته بود برام قابل درک بود. چون دوستی داشتم که پدرش تا زنده بود میگفت جدا بشی راه نمیدم خونه و نداد

بعد فوت پدرش جدا شد

از این مسائل دور نیستم

اما این خانم هنوز عقده و تو عقد هرروز یه بلایی سرش اومده

حس میکنم به طرف وابستگی هم پیدا کرده

به خدا دلم میسوزه براش

بدجنس نیستم

عزیزم ایشون الانم داره تو اون خونه زندگی میکنهقرار نیست برگردهاگه ازدواج کرده بود و رفته بود برام قا ...

میدونم چی میگین ولی از عواقبش میترسه چون خودش. میگف همون چندروزم که مثلا قهربودم خونه مادرم بودم همش حرف میشنیدم‌ و میگفتن مقصر تویی 

من یکی از خواهرام واقعا داشت اذیت میشد هرکاری کردیم پدرمادرم راضی نشدن طلاق بگیره و هنوزم داره میسوزه ومیسازه  توخانواده ما هم چیزی به نام طلاق وجود نداره نه موقع ازدواج نظر دختربراشون مهمه نه بعدش ک دیگه چه بلایی سرش میاد مهمه 

بعضی خانواده ها فقط زاییدن رو بلدن دیگه بابقیش کاری ندارن مسئپلیت فرزند رو گردن بگیرن  

میدونم چی میگین ولی از عواقبش میترسه چون خودش. میگف همون چندروزم که مثلا قهربودم خونه مادرم بودم همش ...

چقدر بد😔😔 کاش این دید منفی نسبت به طلاق از بین میرفت. واقعا سخته اینجوری زندگی کردن😔😔😔😔😔