2777
2789
عنوان

خسته شدم

180 بازدید | 24 پست

وقتی توی خانواده ای بزرگ بشی که همیشه دعواست و حمایتگرت نیستن و هیچوقت تورو جدی نمیگیرن، توی بزرگسالی هم توی محیط کار یا حتی ازدواج خیلی به مشکل میخوری

هیچوقت نمیتونی‌ خودت رو اونطور که باید بروز بدی و هزاران مشکل دیگه

حتی به روانشناسم مراجعه میکنی اما نتیجه ای نمیگیری

کسی بوده که مثل من باشه؟
واقعا چیکار میکنین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا چقد منیمنم تو زندگیم ب مشکل خوردم و چون بابام پشتم نیس و همیشه ازدیگرون طرفداری میکنه بد خستم

من واقعا دیگه نمیدونم باید چیکارکنم

اخلاقای بد و ویژگی های بدی که توی من به وجود اومده مثل عصبی بودن، اعتماد بنفس نداشتن، همه جا همراهمه

نمیتونم حتی توی محیط کارم موفق باشم

خسته شدم واقعا و خیلی خیلی میفهممت

منم اصلا پدر و مادر حامی ندارم همیشه مشکلاتمو تو خودم ریختم چون خانواده م بجای کمک و حمایت فقط تحقیر ...

منم همینطور

ولی همینکه همیشه احساس تنهایی کردم و توی خودم ریختم باعث شده یه ادم عصبی بشم که این خصوصیت های بد رو همه جا همراهش داره

من واقعا دیگه نمیدونم باید چیکارکنماخلاقای بد و ویژگی های بدی که توی من به وجود اومده مثل عصبی بودن، ...

منم مث تو

ولی دیگ من ی سری مشکلات برام پیش اومد شک کردم ب طبیعی بودنش

رفتم پیش یکی گف همزاد داری حال بدت و این مشکلات همش بخاطراونه

من واقعا دیگه نمیدونم باید چیکارکنماخلاقای بد و ویژگی های بدی که توی من به وجود اومده مثل عصبی بودن، ...

منم مث تو

ولی دیگ من ی سری مشکلات برام پیش اومد شک کردم ب طبیعی بودنش

رفتم پیش یکی گف همزاد داری حال بدت و این مشکلات همش بخاطراونه

دوست عزیز محیط روی خیلی از ویژگی هامون تاثیر میزاره به ویژه محیط خانواده

اما اگه این موضوع واسه قبلنه و گذشته توام باید بگذری

هرکسی توی هر مرحله ای از زندگیش دردی کشیده که دیگران نمیتونن درک کنن

این تویی که خودتو باید جمع کنی و مهم تر از همه به خودباوری برسی

بشین با خودت بگو ببین مشکلت کجاست و چیومیخای تغییر بدی میتونی از یه مشاور بهتر هم کمک بگیری.

اینم بدون هیچ چیزی نشد نداره

دوست عزیز محیط روی خیلی از ویژگی هامون تاثیر میزاره به ویژه محیط خانوادهاما اگه این موضوع واسه قبلنه ...

من واقعا همیشه طرز فکرم همین بود که شما میگی

من ادمی هستم که بی اعتماد بنفسم

همیشه اینو حس کردم که انگار مادر پدرم ازمن متنفرن

خیلی زیاد بین من و خواهرم تفاوت قائل میشن

من الان پارتنر خیلی خوبی دارم اما چون همیشه احساس تنهایی داشتم بازهم باوجود حمایت های اون احساس تنهایی میکنم.

توی کارم موفق نیستم

بااینک با کلی سختی به دستش اوردم

ولی همونم دارم ازدست میدم

چون من متاسفانه بااین شرایط بزرگ شدم

من واقعا همیشه طرز فکرم همین بود که شما میگیمن ادمی هستم که بی اعتماد بنفسمهمیشه اینو حس کردم که انگ ...

بابتش متاسفم..واقعا دردناکه که حمایتی از جانب خانوادت نداشته باشی...ولی نمیشه واسه گذشته و خانواده ای که خودت انتخابشون نکردی زمان حالتو به خودت و پارتنرت یا حتی اینده ای که قراره مادر بشی تلخ کنی.

باور کن دنیا هیچ ارزش نداره که یه گوشه بشینی و خودتو کوچیک ببینی.تو که میگی شغل هم داری و دستت توی جیب خودته

علت اینکه بی اعتماد به نفسی چیه؟حس میکنی دیگران از تو کاملترن؟یا مثلا نمیتونی توی هیچ کاری موفق بشی؟

من واقعا همیشه طرز فکرم همین بود که شما میگیمن ادمی هستم که بی اعتماد بنفسمهمیشه اینو حس کردم که انگ ...

و اینکه چرا توی کارت موفق نیستی؟خودت اینطور حس میکنی یا عملکردت بده؟