2777
2789
عنوان

دوستان کرجی کمک لطفا

61 بازدید | 6 پست

سلام دوستان خوبین انشالله؟ مخوام برم ساکن کرج بشم. یک خونه پیدا کردم قشنگه شیکه ولی نمدونم چطور جایی هست نرفتم فقط عکساش دیدم قراره همسرم با اساب کشی بره و همون موقعه قولنامه کنه. خونه ای ک گفتم تو نجم آباد هست... چطور جاییه؟ کسی میدونه؟ امنیتش چطوره؟ مدرسه. سوپری و... واجبات زندگی فراهم هستن)؟ لطفا کمک کنید

میشه لطف کنی برای درست شدن زندگیم یه صلوات بفرستی؟ مرسی🙃🖤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتین شما؟ جاش خوبه امنیتش؟ سوپری و فروشگاه بازار نزدیکش هست)؟

من نجم اباد نرفتم از کنار نظر اباد رد شدم تا جایی که میدونم نجم اباد دهستان من بچه کرجم ولی ازدواج کردم تهران زندگی میکنم جایی که شما میگی با مرکز کرج ۱ساعت فاصله س خب نباید توقع امکانات کامل رو داشته باشی ازش

من نجم اباد نرفتم از کنار نظر اباد رد شدم تا جایی که میدونم نجم اباد دهستان من بچه کرجم ولی ازدواج ک ...

مرسی عزیزم موفق باشین💜🥹❤درست میگید ولی باز استرس دارم برا کار همسرم میتونه پیدا کنه ک تا نجم آباد سرویس داشته باشه و... انشالله خونه قولنامه کنیم دعامون کنید خیلی اذیت شدیم. اگر قولنامه کنیم اینا هم کم کم یکاریشون میکنیم🤷🏻‍♀️🙂چاره ای نی خونه ها گرونن

مرسی عزیزم موفق باشین💜🥹❤درست میگید ولی باز استرس دارم برا کار همسرم میتونه پیدا کنه ک تا نجم آباد ...

انشالله بهترینها برات رقم بخور توکل بخدا همه چی درست میشه انشالله

انشالله بهترینها برات رقم بخور توکل بخدا همه چی درست میشه انشالله

خیلی ممنونم عزیزم

همچنین برای شما

الهیی امین🤲🏻😍