2777
2789
عنوان

وکالت بنظرتون بهتره یا روانپزشکی

138 بازدید | 16 پست

من عاشق وکالتم ، معلم و دوستانم بهم میگن که استعداد دارم ولی از اونجایی که یکم خشک و جدیه میترسم یهو برم زده شم ولی مامانم میگه تو خیلی استعداد روانشناسی داری و واقعا هم به مباحث روانشناسی علاقه دارم ، دیوونه شدم دیگه ، نمیتونم بفهمم کدومو بیشتر دوست دارم ، تو کدوم بیشتر استعداد دارم 😭😭😭

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینو خواهرانه بهت میگم 

به هرررچی علاقه داری دنبالش کن مطمئن باش توش موفق میشی 

به حرف اینایی هم که میگن نرو اشباع شده ، بازار کار نداره گوش نکن 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

روانپزشک زیاد حرف نمیزنه بیشتر دارو میده ، اون روانشناسه که باید فن بیان قوی داشته باشه ، کلا دو تا حیطه جدان

وکالت هم فن بیان قوی ، جسارت شجاعت و علاقه میخواد و جذاب هم هست 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
عزیزم وکالت توی ایران زیاد به درد نمیخوره ولی تصمیم خودته هرکدوم بیشتر دلت باهاش هست انتخاب کن🤍

اگه وکالت برم که نمیمونم ایران 

عزیزم اینو خواهرانه بهت میگم به هرررچی علاقه داری دنبالش کن مطمئن باش توش موفق میشی به حرف اینایی هم ...

ممنون عزیزم 💝

وکالت یه آزمون هستش که دانشجویان حقوق بعد فارغ التحصیل شدن میدن 

روانپزشکی یه تخصص هستش که دانشجویان پزشکی بعد تموم شدن دوره هفت ساله میدن و میرن میخونن 

روانشاسی یه رشته س که لیسانس و فوق و دکتری داره 

به نظرم قبل تصمیم گیری یه تحقیقی در این خصوص داشته باشید

روانپزشک زیاد حرف نمیزنه بیشتر دارو میده ، اون روانشناسه که باید فن بیان قوی داشته باشه ، کلا دو تا ...

می‌دونم ، اگر بخوام برم سراغ روان و درمان کلا ، روانشناسی نمیرم ، میرم روانپزشکی ، ولی بازم درستش خیلیا یکیه 

وکالت یه آزمون هستش که دانشجویان حقوق بعد فارغ التحصیل شدن میدن روانپزشکی یه تخصص هستش که دانشجویان ...

می‌دونم . من امسال نهمم ، هنوز انتخاب رشته نکردم ، برا همین میخواستم زودتر تکلیفم روشن بشه که به مشکل بر نخورم 

من خودم روانشناسی خوندم تا الان که یک سال مونده به اتمام درسام برام جذاب و جالب بوده شما هرکدوم رو انتخاب کن که فکر میکنی براتون مناسب تر هست

جهان بی عشق چیزی نیست جز تکرارِ یك تکرار