2777
2789
عنوان

روزی چند ساعت تو فضای مجازی هستید

259 بازدید | 25 پست

من الان گزارش هفتگیم رو نگاه کردم میانگین پنج ساعت بود حتی شده روزی شش ساعت بیشترم بوده وای بدم میاد عمرم رو اینجوری تلف می کنم دوست دارم اصلا یادم نیفته گوشی دارم یا روزی یه ساعت بیام فوقش اما نمیشه. شاغلم هستم روزایی که سرکارم تا می رسم خونه دوست دارم لم بدم نت گردی بکنم اگه شوهرم خونه نباشه فکر کنم زخم بستر می گیرم از بس تو گوشی می چرخم😐 همیشه هم کمبود وقت دارم نه ورزش می کنم نه اون کارای هنری که دوست دارم انجام میدم نه آنچنان کار خونه برام مهمه و وقت میذارم خودم حس می کنم این گوشی لعنتی رو بذارم کنار وقت آزاد بیشتری خواهم داشت

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

سراغ کاری هم میرم فکرم اینه که زودتر تموم شه برم سراغ گوشی! یه بار یه برنامه نصب کردم گوشیم رو قفل کردم عین معتادا شدم هیچ کاری هم تکردم تا وقت قفل تموم شد همش دور خودم می چرخیدم 😂

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

۲۴ساعت 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای انگار حرف منو زدی منم همینم بخدا دقیقا همین به هیچ کاری نمیرسم خالا ا‌ون روز تایمایی که برا اینستا کوفتی میزارم نکاه کردم یه روزش بالای ده ساعت تو اسنستا بودم فقط واقعا تف بهم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
مدیریت کن شدنیه مثلا من یه هفته اینستامو پاک کردم ک نرم

همش الکی به خودم میگم اینستا فقط برا آموزشایی که سیو کردم میرم دیگه بعد همه چی نگاه می کنم الا همون آموزشا 

وای انگار حرف منو زدی منم همینم بخدا دقیقا همین به هیچ کاری نمیرسم خالا ا‌ون روز تایمایی که برا اینس ...

به خدا عمرمون تلف میشه و غافلیم

ماشالا هم متاهلی هم سرکار میری وضعیتت اینجوریه😂😂من بیکارم تو خونه روزی 5 6 ساعت هستم گاهی بیشتر

آره وضعم خرابه 😅