2777
2789

شما هم اهمیت نده بهشون و دیر به دیر سر بزن من خیلی مشکل داشتم باهاشون یعنی زندگیم عالیه با شوهرم تنها مشکلم اونا بودن که رفتم مشاوره گفت رابطتو کم کن باهاشون که نتیجه داد 

گفت : خوش به حال اونی که تو عاشقش بشی       گفتم : خوش به حالت ...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ وقت براشون کم نذاشتم. خواهرشوهرهام باردار شدن.بهشون توجه می کردم.جایی بودنی نمی ذاشتم کار کن ...

من حق میدم بهت وقتی این همه ۰وبی میکنی حالا در حق هر کی انتظار داری حالا نه جبران ولی یه کم توجه ببینی 

حالا سعی کن من بعد خوبی در حقشون نکنی کلا خنثی باش 

من باردار شد م جایم یه تبریک خشک خالی هم نگفت بعد تولد دخترم چون عکسشو شوهرم تو گروه گذاشت فقط نوشت قدم نورسیده مبارک دوازده روز بچم بستری شد یه زنگ نزد حالا خودش بارداره منم مثل خودش رفتار میکنم

خانمهایی که میگن" توقع بیجا " و "اگه زنگ بزنن لطف میکنن" و ...

ادم وقتی ازدواج میکنه یک خانواده جدید پیدا میکنه،اصلا هدف ازدواج همینه،

گسترده تر کردن روابط اجتماعی ، اگر این خواسته ی زیادیه که همونجور که احترام میذاری احترام ببینی،پس اصلا انسانیت و شخصیت و فهم و شعور چی میشه؟؟؟

خانم استارتر عزیزم متاسفانه مردم ما از حسادت و کینه ای که دلهاشون رو سیاه کرده،نمیتونن با کسی ارتباط برقرار کنن،عزیزم به نظر من سعی کن با شوهرت و بچه های خوشگلت ،روابط عاطفی محکمی بسازین که جبران اون بی عاطفگی خانواده شوهرت بشه.

Something good is going to happen
خانمهایی که میگن" توقع بیجا " و "اگه زنگ بزنن لطف میکنن" و ... ادم وقتی ازدواج میکنه یک خانواده جدی ...

قربون دهنت وقتی کامنتارو خوندم واقعا تعجب کردم بعضیا خیلی بد مینویسن

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍
شايد شما فكر مي كني از حسادته؟؟ از كجا اينقدر مطمئني؟؟ كدوم خواهريه از خونه خريدن و بچه دار شدن برا ...

منم ایینطور فکر نمی کردم.

شوهرم خودش می گه دلیل این همه تغییر رفتار و بی مهری شون اینه که ما پیشرفت کردیم.اونا در جا می زنن.

شاید هم همسرم اشتباه فکر می کنه و حسادتی در کار نیست.

جاری ام چند ماه پیش بچه ی دومش رو باردار شد.من دیدم که همه شون چقدر محبت می کردن. خونش غذا می فرستاد ...

برو به مادرشوهرت بگو ما نوه من ناتنيه اون تني؟! به جاي حرص خوردن از حقت دفاع كن 

مهم نيس كه ما زشتيم، زشت اينه ك مهم نيستيم 😟
الان این خانم ناراحت باشه اونا رفتارشون تغییر میکنه؟؟ با ناراحتیش کی آسیب میبینه ؟؟

نظرتون درستهکه نباید خودشو ناراحت کنه ولی کار اونا هم بده وظیفه اشونه که کمکش کنن و جویای حالش باشن پسرشونو سربلند میکنن

خیلی...پشیمون شدم از درددل    

منم خیلی وقته تاپیک نمیزنم 

تعجبم  از اینه که اکثرا خانومن و پشت هم نیستن واقعا زنا بهم رحم نمیکنن 

خودتو ناراحت نکن حق با شمایت ولی بیخیال باش تا خودتو نی نی خوشگلت اذیت نشین

خانمهایی که میگن" توقع بیجا " و "اگه زنگ بزنن لطف میکنن" و ... ادم وقتی ازدواج میکنه یک خانواده جدی ...

ممنون عزیز

باور کن خود همسرم با این که عاشق خانواده شه و پسر خوبی برای پدر و مادرشه ولی همیشه می گه تو خیلی محبت می کنی بهشون...اینکار رو نکن.همش می گه جوگیر نباش در موردشون.فلان نکن بهمان نکن.

به خدا من وجودم پر از محبت کردن به آدماست.کسی بهم لطفی کنه صدبرابر خوشحالش می کنم.

دلم می خواد با دیگران برم و بیام و بخندم و شاد باشم ولی دیگران محبت های منو پایمال می کنن.