2777
2789

سلام دوستان.

من یه پسر کوچیک دارم و الان هم توی ماه چهار بارداری هستم.

از دست خانواده همسر و کم لطفی شون دلم گرفته.

نه زنگ می زنن حالمو بپرسن با وجود بارداری و یه بچه ی کوچیک.

نه زنگ می زنن حال نوه شونو بپرسن حتی.

هفته ای یه یار می ریم خونه شون.منو می بینن اصلا اشاره ای به بارداری م و اینا هم نمی کنن.

دلم می گیره خب...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا از بقیه توقع دارین؟؟

بیخیالل.... همسرت باید بهت توجه کنه نه کس دیگه ایی....بچه خودته مگه برا اونا داری بچه میاری عزیزم

برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین   

ماله منم همینن سر دختر اولم اصلا مادرشوهرم نیومد من از عسلویه اومدم خونه مدرم کرج زایمان کردم خانوم از رشت اومد تهران خونه دخترش نوند دو روز نیومد دیدن بچه من تا شش ماه 

منم محلش ندادم بهتر ازشون بیزارم

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍

تو کار بد اونا رو با کار خوب داری جواب میدی. همینه که اوضاع بدون تغییر باقی مونده و اونا به کار زشتشون دارن ادامه میدن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

توقعت باید از همسرت و خونواده خودت باشه

در غیر اینصورت دائم باید ناراحت باشی!

اگر محبتی بکنن لطفه نه وظیفه.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

واااای چقدرر دل نازکی شما ما همینک با کلنگی بیلی چیزی دنبالمون نمیوفتن خدارو شکر میکنیم😲

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
چرا از بقیه توقع دارین؟؟ بیخیالل.... همسرت باید بهت توجه کنه نه کس دیگه ایی....بچه خودته مگه برا او ...

بالاخره نوه اشونو چه حرفیه همه برای خودشون بچه میارن ولی باید شعور داشته باشن بچه پسرشونه تو شکمش

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍