دخترزیباااااا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 417 عنوان دلم کمی گرفته و گله مندم 92 بازدید | 10 پست میدونین چیه این مشکلایی که من دارم همه کار یه دقیقس برای خدا حل کردن ناشکر نیستم قربونش برم همین که تن عزیزانم و خودم سالمه شکر ولی ولی نمیدونم درک میکنین یا نه ولی کمی ازش ناراحتم🥲 1403/06/15 | 05:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترزیباااااا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 417 خدا میتونه معجزه کنه میتونه هزار برابر این چیزی ک من میخوام رو انجام بده ولی نمیدههههههههههه چراااااا
دخترزیباااااا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 417 بله منم همینطور 😔 این حرفم ناشکری نیست …ولی انگار خدا هم با آدم های بد بهتر سر سازش داره
taghchebala عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 9824 خدا میتونه معجزه کنه میتونه هزار برابر این چیزی ک من میخوام رو انجام بده ولی نمیدههههههههههه چرااااا ... چون میگه به صلاح نیست خب چرا کاری نمیکنه به صلاحمون بشه بعد خواستمونو برآورده کنه واقعا من خیلی خسته ام از مشکلات😢
بیتاامممم عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 685 منم دلگرفته ام از دنیا آدماش امروز خبر مرگم یکم رفتم بیرون چون نوزاد دارم همش خونه اومدم خونه ی ریز جیغ زده تا همین الان تو بغلم راه بردم😭هر وقت یکی میبینه اینجوریه خسته ترینم واقعا نمیکشم 😢
taghchebala عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 9824 این حرفم ناشکری نیست …ولی انگار خدا هم با آدم های بد بهتر سر سازش داره آره دقیقا مادربزرگ من یه مثلی داره میگه ظالم همیشه سالم
دخترزیباااااا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 417 دقیقاموافقم اگ بدونی چیزی ک من میخوام چقد برای خدا راحته که عملیش کنه من نمیخوام از آسمون برام پول بباره
دخترزیباااااا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 417 چون میگه به صلاح نیست خب چرا کاری نمیکنه به صلاحمون بشه بعد خواستمونو برآورده کنه واقعا من خیلی خسته ... اصلا قبول ندارم حداقل سر موضوع خودم خدا ب هرکسی ک ظالم تر باشه بیشتر میده بعد همونا میان میگن چون ما آدم خوبی ایم خدا بهمون برکت داده همینش ناراحت کنندس
دخترزیباااااا مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 417 منم دلگرفته ام از دنیا آدماش امروز خبر مرگم یکم رفتم بیرون چون نوزاد دارم همش خونه اومدم خونه ی ریز ... عزیزم اینطور نگو بالاخره بزرگ میشه اینا همش خاطره ست❤️