2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی سیاه دونه میخورم. باعث میشه تخمک ها خوب رشد کنن.

خالی میخورید یا با عسل؟

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
مرسی پس به پریود شدن هم کمک می‌کنه فردا باز بخورم ؟

باید ببینی علت پریود نشدنت چیه. اگه به این خاطر پریودن نمیشی که تخمک بالغ نداری و تخمک گذاری اتفاق نمیفته آره سیاه دونه خوبه. ولی اگر دلیل دیگه ای داره ممکنه سیاه دونه کمکی نکنه. ولی خب ضرر هم نداره. شما بخور ولی در نظر داشته باش ممکنه بازم پریود نشی.

باید ببینی علت پریود نشدنت چیه. اگه به این خاطر پریودن نمیشی که تخمک بالغ نداری و تخمک گذاری اتفاق ن ...

تنبلی تخمدان دارم همیشه نا منظمه دکتر زیاد رفتم خسته شدم 

خالی میخورید یا با عسل؟

من با پنیر میخورم. هر وقت پنیر میخورم روش رو پر از سیاه دونه میکنم. من بسته های نیم کیلویی میخرم اینقدر که مصرفم زیاده. گاهی وقتا هم روغنش رو میریزم روی ماست چکیده و میخورم.

تنبلی تخمدان دارم همیشه نا منظمه دکتر زیاد رفتم خسته شدم

خوبه سیاه دونه برای تنبلی. رژیم کم کربوهیدرات هم خیلی کمک میکنه. البته بهترین رژیم غذایی برای تنبلی رژیم کتوژنیک هست. ولی خب برای بعضیا خیلی سخته چون خیلی محدودیت داره. برای همین میگم کم کربوهیدرات که خیلی سخت نگذره بهت. منم خودم تنبلی تخمدان دارم. وقتی رژیم کتوژنیک دارم کاملا مشکلم برطرف میشه.