2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم🥲🥲❓️❓️❓️❓️

620 بازدید | 30 پست

من از چند شب پیش کمر درد شدیدی داشتم ک  ب مرور دردش کمتر شد اما هنوزم درد میکنه نفخ دارم درحالی ک اصلا نفخ نمیکردم یوبس نشدم بعد ظربان قلبم معلومه بالاس و دمای بدنمم یذره بالاس تکرر ادرار دارم ۳روزه ،و اینکه من ۳روز پیش فقط صبح بیدار شدم احساس کردم حالت تهوع دارم  جدیش نگرفتم گفتم شایذ توهمه دیروز توی طول روز هم اتفاق افتاد ک حالت تهوع داشتم ولی بازم جدی نگرفتم زیاد ولیی خب امروز ب نسبت بیشت اتفاق افتاد  و از شب کلاااا بدتر شدم میدونم استفراغ ندارم ولی حالت تهوع دیووونم کرده و من سکیلم ۳۰روزه نیست اصلا ب ۳۰روز نمیرسه بیشتر ۲۵روزه صبح میخام بی بی چک بزنم بنظرتون نشون میده یا زوده؟؟

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بارداری چندمته ؟!

بارداری دوممه خودم حس  میکنم باردارم 

چطور مگه؟

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
بنظرم با این علائم که میگی برای مطمئن شدن بیبی چک بگیر

صبح همسرم بی بی چک میگیره،۲۰سالمه بارداری دوممه البته قبلی ک سقط شد و اولی حساب میکنیم دیگه

من بارداری اولمه میشه یه سوال بپرسم ؟!

بپرس عزیزم 

منم بارداری قبلیم ک سقط شد و اولی حساب میکنمااا

بپرس عزیزم منم بارداری قبلیم ک سقط شد و اولی حساب میکنمااا

عه چه بد توام تو هفته های چهارم پنجم لک خون میدیدی من چند روز پیش رفتم دکتر گفت عادیه همه چیت اوکیه حتی سونو واژینال دادم ولی بازم نگرانم توام اینطور بودی ؟! 

عه چه بد توام تو هفته های چهارم پنجم لک خون میدیدی من چند روز پیش رفتم دکتر گفت عادیه همه چیت اوکیه ...

نه من یسره خونریزی میکزدم ۵هفته و ۴روز سقط شد دور از جونت نگران نباش دکتر گف عادیه دیگه فقط استراحت کن رابطه نداشته باش پله بالا پایین نکن تا حدامکان دراز بکش سونو واژینال هم  انجام نده (از من ب تو نصیحت سونو واژینال نکن سونو شکمی هم میتونه جنین و ببینه واژینال بدتر تحریک میکنه خدای نکرده لکه ات بیشتر ممیشه 

نه من یسره خونریزی میکزدم ۵هفته و ۴روز سقط شد دور از جونت نگران نباش دکتر گف عادیه دیگه فقط استراحت ...

نه آخه دکتر گفت چون هفته ات پایینه تو شکمی مشخص نمیشه هشت هفته بیا شکمی برا ضربان قلب و اینا

بارداری

مرسیییی🥺🥺اگه باردار بودم بی بی چکم مثبت شد خبرتون میکنممممم 😃😃😃😃😃

بارداری

بی بی چک‌ برای چند ساعت دیگ نشون میده؟؟چون تکرر ادرار دارم و از ذوق و استرس کل شب و نخابیدم و همش دستشویی بودم میگم شاید نشون نده 

الان اگه اوردین بی بی چک بزن منم تگ کن

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️