2777
2789
عنوان

پام میخواد کنده شه

38 بازدید | 7 پست

اقا من اخیرا کم تحرک بودم تا یکشنبه ای در حد نیم ساعت پیاده روی خیلی تند کردم اخرش پنج دقیقه دویدم اون شب خوب بود از شب بعدش کمرم و خصوصا یک پام داره از درد کنده میشه هر روز مسکن شیاف الانم بخدا خواب بودم از درد ببدار شدم مسکن خورد قبلش گفتم حتما عضله هام گرفته ولی با قرص و امپول شل کننده فرق نکرد

وقتی میخوام سجده یا رکوع برم نفسم میبره

الان گریم‌گرفته از درد

اطرافیانم همه دیسک کمر داشتن خودم گودی کمر شدید

بنظرتون منم دیسک کمر گرفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنی ندارم برای دیسک کمر🥲

دوست من جوان هیت دیسک داره 

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

باید بررسی شین. اتفاقا دیسک از سن جوونی شروع میشه مسن ها کمتر دیسک میگیرن .یک احتمال دیگه گرفتگی عضله کمر و ترک برداشتن استخون کف پا هست ک همزمان اتفاق افتاده. شکستگی استرسی. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
باید بررسی شین. اتفاقا دیسک از سن جوونی شروع میشه مسن ها کمتر دیسک میگیرن .یک احتمال دیگه گرفتگی عضل ...

ی ماهیچه توی باسنم هی دل دل میکنه انگار نبض داره توی همون پاییم که دردش داره منو میکشه

پشت ساق پامم ماهیچش تیر میکشه نملزم بخوام بمونم پشت زانو چنان کشیده میشه نفسم میبره کف پاهامم درد میکنه

حدا از کمر درد وحشتناکم اینم بگم کلا گودی کمر وحشتناک زیاد دارم

بنظرتون علائم دیسک کمرئه انقدر استرس کرفتم🥲

ی ماهیچه توی باسنم هی دل دل میکنه انگار نبض داره توی همون پاییم که دردش داره منو میکشهپشت ساق پامم م ...

علایم دیسکه عزیزم. خودتو اذیت نکن برو دکتر دارو بهت بده خفیف باشه با استراحت و دارو کنترل میشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷